Zoeken naar punt

Uw zoekactie voor punt leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Ronny 49 jaar Antwerpen - Herselt
Klein geschapen
Zoek klein geschapen man om lekker te verwennen! Sta voor veel open ! Je moet kunnen ontvangen,ik verplaats alleen! Hygiene is belangrijk, leeftijd van 18+ tot 60! Reactie met foto hebben een pluspunt! Ik verplaats max 15km buiten herselt!  
16 dagen
hot daddy 53 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
zoek leuke sexbuddy of zoontje (18-30)
Hey jongens, ben jij op zoek naar een toffe daddy om samen te ontspannen en geile dates te beleven,of naar een daddy bij wie jij jezelf kan zijn? Ben een vlotte niet onknappe man van 53, 1m83, 92kg en op zoek naar een leuke jongen (18-30) voor regelmatige dates en als sexbuddy, sta ok open voor een lange termijn vriendschap, zoek wel geen relatie. Heb een lichte voorkeur voor slank tot normaal gebouwd of gespierd...Ben je onderdanig ingesteld is het een pluspunt maar geen vereiste. Ik lees graag jullie reactie en liefst met een fotoke  
16 dagen
william 57 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Softdate met gelijkgestemde: masturberen, kijken, betasten
Hier een verzorgde, getrouwde, zeer discrete vijftiger van goed sociaal niveau, zonder bi-ervaring. Ik zoek een gelijkgestemde voor een veilige softdate waar hygiëne en absolute discretie voorop staan: samen naakt, kijken en doen. Liefst ook iemand in een hetero-relatie die fantaseert over ook iets (veiligs) anders. Geen zwaarlijvige mensen; hogere opleiding is een pluspunt. Omdat het ook op het persoonlijke vlak een beetje mag klikken (en fake uit te sluiten), zou ik na mail graag contact leggen via videochat van Google Meet, zonder direct al te persoonlijke contactgegevens prijs te geven. Als het klikt, kan een volgende stap. Doe geen moeite als je dat niet wil.  
17 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
17 dagen
B.. 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geen gepraat
Hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Je komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me neukt met condoom + glijmiddel en erachter terug vertrekt. Onherkenbaar zijn door middel van bivakmuts is pluspunt. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en niet onmiddellijk klaarkomt. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Het zou voor deze zaterdag in de namiddag zijn, glijmiddel & condoom zullen aanwezig zijn)  
17 dagen
Ryan 21 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Ik zoek een oudere man die eens wil gepijpt worden door jonge volslanke man, discretie en hygiene gevraagd. Gloryhole is een pluspunt! Foto van uw paal heeft voorrang xx  
17 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
17 dagen
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel (18-50 jaar), bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
18 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
18 dagen
Wie o wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Kleintje
Hoi Wie wil mij neuken? Je moet wel eerder klein geschapen zijn, max 1t cm. Tevens moet je kunnen ontvangen( of hotel??) Alles kan , niets moet. Ben je kaal of behaard, dik of dun, jong of oud...iedereen welkom😉 Tevens iemand die versa ingesteld is en graag antwoord met beetje info van je zelf Foto is steeds welkom, je krijgt dan zeker 1 terug. Ook iemand die graag naakt is pluspunt...  
  1   2   3   4   5   6   7   8