Zoeken naar re*

Uw zoekactie voor re* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Leuke vrijdagavond
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Lier en op zoek naar een leuke avond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Leuke vrijdagavond
Koen 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jong koppel gezocht voor trio
Ik zoek een jong koppel (tussen 20-40 jaar) om samen een trio te beleven (reeds ervaring). Om de vrouw eens goed te verwennen met lekker lang zoenen, beffen, vingeren, pijpen en haar samen te neuken in haar mondje en kutje (spit-roast). Ik ben wel hetero ingesteld. Ik sta ook wel open om een vaste huisvriend te worden indien er een goede klik is. Het liefst in regio Oostende, en reageren met foto. Zeker een antwoord terug. 35/175/85  
Peter 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0492055925
Echte cuckold koppel gezocht
Zoek echte cuckold koppel. Opgelet: enkel echte cuckold. Zeer geile slet met haar cuck. Leeftijd van 25 tot 63 max. Mag zeker volslank zijn. Heb veel vrije tijd en zeer potent. 18*5 speeltje. Indien meer vragen vraag gerust. Kan enkel verplaatsen. Eventueel vaste relatie. Afstand tot 50 km van Brugge.  
Ets 51 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Welk leuk koppel wil genieten
Welk leuk koppel zoekt langs deze weg een spontane man om heerlijk te genieten. Welke man zie graag zijn vrouw genieten terwijl hij toe kijkt. Haar heerlijk masseren tot haar hoogtepunt en dan samen lekker stoeien. Bij welk koppel spreekt dit aan. Of hebben jullie nog andere fantasie laat maar horen. Veel is bespreekbaar natuurlijk mag je op discretie en respect rekenen ook hygeine stel ik op prijs. Graag antw. met jullie fantasie en foto is ook welkom.  
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Zuiderse ontmoeting
Zon, warmte, goesting, pure lust, … Spreekt het jullie aan om elkaar naar zinderende hoogtepunten te brengen? Ik ben 31 jaar, hetero, slank gebouwd, verzorgd, niet-roker, sportief, open minded, respectvol, geduldig, vriendelijk, groter geschapen en een doener! Tijdens onze afspraak zet ik haar genot voorop. Dit alles is dus 100% vrouwgericht. We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Een massage, cuckold, met medeweten van, een saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong gebruiken in het algemeen) en passievol daten. Ik voel me bijzonder aangetrokken naar een naturel vrouw met roots buiten België. Ik hoop via deze weg zo iemand tegen te komen. leeftijd en gewicht is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig. Om die reden (voorlopig) geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt (dit mag onherkenbaar)  
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Peter 56 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Samen heerlijk genieten
Welke slank tot normaal gebouwd (bi?)koppel (leeftijd onbelangrijk) wil graag eens afspreken met een viriele 50er (182-81-16 altijd intiem kaal) die jullie graag tot een heerlijk hoogtepunt wil brengen. Massage, strelen, vingeren, beffen, pijpen, anaal verwennen ... kies maar uit wat jullie verkiezen. Alles kan als jullie het leuk vinden. Ik kan spijtig genoeg niet zelf ontvangen maar eventueel bij jullie thuis of op locatie. Respect, hygiëne, safe en discretie geboden. Ik kan ook (soms) overdag afspreken. Liefst in de buurt van Aarschot-Mechelen-Leuven. Wie wil heerlijk genieten. Hopelijk tot snel en voor regelmatige ontmoetingen. Eerste afspraak kan ook ergens op een terrasje bij een drankje. Tot ...? Warme Groetjes.  
Luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
bi man zoekt bi koppel wie is real
Hey iedereen, ik ben Luc 58 jaar 1m71 87kg en 100% bi. Via deze weg zou ik graag nog eens met een (bi)koppel afspreken omdat de vorige ervaringen zo leuk waren. Wat ik in gedachten heb is een relaxe avond waar veel kan, niets moet. Graag zowel mm als mv contact, maar dat laat ik aan jullie over. Verder hou ik van kussen, beffen, pijpen, gepijpt worden, neuken, geneukt worden,... zolang iedereen het maar geil vindt. Laat gerust iets weten als ik jullie aanspreek en dan zien we wel verder.Graag reactie met foto kan niet ontvangen wel verplaatsen;-) Groetjes Luc xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10