Zoeken naar re*

Uw zoekactie voor re* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ghjk 54 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Vanavond of dit weekend thuis
Koppels gezocht tussen 40 en 65 voor fun en meer en we kunnen ontvangen in brakel. Vrouw is Bi ikke niet of nog niet. Indien intresse dan stuur je maar jullie watshapp nummer en foto.....zoniet komt er ook geen reactie....heel simpel  
S & R 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk contact
Wij zijn een aantrekkelijk koppel mid veertigers regio Antwerpen. Beide groot en slank tot normaal postuur. Wij zoeken een leuk en aantrekkelijk koppel om vriendschap + mee op te bouwen. Xx  

Leuk contact
J&M 38 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Koppel voor koppel....
Koppel waarvan v 36 1.75 61 en c cup M 41 1.75 89 fors gebouwd.. V is bi for the game M is hetero... Houden van een leuke babbel met een glaasje en een hapje en leuke ongedwongen momenten met 4 in dezelfde ruimte... Discretie en hygiene staan voorop en wordt ook geboden... Graag thuis date of afspreken in een clubje... Graag duidelijke reactie met foto...visuele klik is hier van enig belang...intresse tot hoors...😉 Bij klik word er gauw es gebeld via whatts app om fake uit te sluiten... Mannen alleen scroll gerust verder want dat zoeken we niet!  

Koppel voor koppel....
Verzorgd koppel 63 jaar Antwerpen - Schoten
Intieme vriendschap met partnerruil.
Wij slank, verzorgd en welopgevoed koppel, zoeken een leuk koppel voor intieme vriendschap met partnerruil. Zachte erotiek, geen extreme. Wij zijn geen rokers, geen tattoos of andere lichaamsversieringen. We kunnen ontvangen en verplaatsen. Reactie met gewone foto zou leuk zijn.  
iris en tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
dag lieve koppels
wij zijn op zoek naar een leuke koppels die graag willen afspreken en iets meer met de juiste klik. Graag reageren met foto. we zijn wel rokers dus graag mensen die zelf roken of het niet erg vinden groetjes iris en tom  

dag lieve koppels
10 dagen
leuk stel 49 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
onverwachts vrij maandag avond
wij zijn een leuk en gezellig koppel beide intiem geschoren hygiëne staat bij ons boven aan en respect voor elkaar vinden wij heel belangrijk wij zouden graag met een koppel of vrouw willen afspreken voor a.s. maandag want dan hebben we onverwacht een vrije middag/avond. wij kunnen makkelijk verplaatsen en ontvangen. we zouden ook kunnen afspreken om naar club mystiqeu tegaan.  
iris en tom 26 jaar Antwerpen - Wijnegem
voor morgen overdag of vandaag
hallo wij zoeken een leuk koppel die vanavond of morgen overdag kunnen afspreken, vrijblijvend afspraak mag altijd wij staan voor veel open wij zijn hetero en rokers. Wij reageren alleen op foto mvg iris en tom  

voor morgen overdag of vandaag
10 dagen
L en T 45 jaar Antwerpen - Mol
Wij kijken graag (of meer)
Wij, koppel (M45, V31) zijn hier nieuw en op ontdekking. Wij willen graag eens kijken naar een koppel dat seks heeft. Misschien geraken we zelf wel opgewonden..... We vinden het ook niet erg om zelf bekeken te worden ;-). Vind je het leuk om als koppel bekeken te worden, graag reactie. En wie weet tot snel.  
11 dagen
P & N 59 jaar Antwerpen - Aartselaar
Last minute : kinky koppel zoekt dito voor vanavond
Wij zijn een gelegenheidsstel - eind 50 - uit de zuidrand van Antwerpen. Beiden slank, sportief, jongogend, bloedgeil en houdend van wat ruigere sex met kinky inslag. De dame is onderdanig en steeds gekleed in 100 % fetish outfit. Wij zijn onverwacht vrij vanavond en zoeken een vergelijkbaar stel dat ook houdt van ongeremde sex met kinky inslag. We kennen weinig taboes maar zijn wel zeer respectvol. Ontvangen kunnen we niet, verplaatsen wel. We zijn niet uitgesproken bi maar met de juiste mensen kan veel. We kijken toch vooral uit naar mensen die eerder slank zijn. Interesse, stuur ons een uitgebreid mailtje over jullie en mogelijk tot straks.  
discreet duo 47 jaar Antwerpen - Turnhout
stijlvol gewaagd?
discreet, relaxed en verzorgd duo van 48v en 48m willen het laatste weekend van april een spannend moment inplannen met een jong en zeer openminded koppel. Wij houden van gewaagde voorstellen, van gulzig oraal, van stijlvolle maar very sexy lingerie. Jullie zijn bij voorkeur geen ervaren daters, maar probeerders... Alle voorstellen welkom, graag real en met fotoke. Tot gauw!  

stijlvol gewaagd?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10