Zoeken naar reageer

Uw zoekactie voor reageer leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ludo 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke studente jonge vrouw reist graag?
Ik zoek een sexy studente, jonge vrouw die graag reist, en van fun houd. Ik zoek een reispartner dus. Ik ben een deftige zeer verzorgde slanke man die graag reist maar alleen is maar alleen en geniet toch graag van sex. Ben jij een studente die ook graag reist en ook van sex houd laat dan van je horen, we kunnen elkaar misschien helpen. Interesse reageer dan snel stel je voor met twee leuke foto’s en misschien ben jij het die ik zoek! Ben je misschien eind mei in Mallorca stuur me dan zeker. Voorwaarden en mogelijkheden zijn bespreekbaar. Enkel reageren bij echte interesse en met gevraagde gegevens anders geen antwoord, dit is een eerlijke advertentie! Kijk uit naar uw reactie x  
gisteren
Peter 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Zoek kleine vurige dame
Ik zoek sexcontact met een petite lady maximaal 1m60-65 met mooie rondingen. Ik ben zelf volslank, verzorgd, zachthandig en discreet. Ik kan verplaatsen over langere afstand. Reageer nu bij interesse met een korte beschrijving en jouw wensen.  
gisteren
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan. Net zoals je man. Om de ene of andere reden zijn jullie de hele dag druk bezig. In de weekends leven jullie naast elkaar vanwege hobby’s. Of kids. Voor sex is er bijna geen tijd. En als er al eens sex is. Dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Dan gaan we samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide na huis. Terug naar onze partners die niks weten. Wie is real. Wie durft reageren. Wie mist die passie in haar leven. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die wel real is tussen alle fakers hier. Welke vrouw wilt verandering in haar leven. Ik zit te wachten op je mail. En dan kijken we of de klik er is  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten, Quality , MeTime
Wie wil mijn FWB worden? Niet enkel de B maar zéker ook de F. Een leuk contact...af en toe een date of gewoon eens een terrasje,etentje , weekendje, privé zwemmen - zonnen en lekker bijkletsen. Ik ben vrijgezel, verzorgd, hugienisch. Hou van humor, oprechtheid...en natuurlijk van lekkere seks. Niks platvloers...gewoon een leuke vriendin om leuke me-time mee te beleven. heb ik jouw interesse gewekt ?...graag antwoord met foto(zonder foto reageer ik niet). Wie weet tot snel...  

Leuke momenten, Quality , MeTime
gisteren
Borstenman 55 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zijn er hier dames met zware hangborsten met zin in een lekkere sensuele massage?
Hey, ik ben echt verzot op heel zware hangborsten en zou heel graag eens een dergelijke dame willen masseren. Blijkbaar ben ik hier zeer goed in..beweert men.. Ik bef ook zeer graag behaarde dames.. Als jij ook hygiëne, discretie, respect en vertrouwen belangrijk vindt, kunnen we samen zeker leuke momenten beleven. Alles bespreekbaar volgens jouw wensen en grenzen. Reageer volledig vrijblijvend en dan zien we wel..  
gisteren
Ben 31 jaar Antwerpen - Duffel
Een leuke speelvriendin..
Hallo ik ben een verzorgde niet onknappe man en zoek kennis te maken met een lieve vrouw om haar regelmatig te verwennen. Ben jij een vrouw en hou je van een goede massage,een man die de tijd neemt om jou noden en verlangens te beantwoorden? Jou laten genieten dat is mijn genot...Reageer graag met wat info over jezelf..ook rijpere dames mogen reageren. Ruime regio Antwerpen-Mechelen-Lier  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Peter 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Zoek kleine vurige dame
Ik zoek sexcontact met een petite lady maximaal 1m60-65 met mooie rondingen. Ik ben zelf volslank, verzorgd, zachthandig en discreet. Ik kan verplaatsen over langere afstand. Reageer nu bij interesse met een korte beschrijving en jouw wensen.  
myself 34 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
welke vrouw wil genieten
Dag dames, overtuigd dat dit de kans heeft van de lotto winnen maar ik waag toch eens mijn kans. Ik ben een 35-jarige hoger opgeleide man van 1m79 en 72 kg. Ik zou graag een FWB vinden om elkaar te verwennen. Wil je graag eens afspreken met een vrouwvriendelijke, attente, gemanierde man die ook nog eens hygiënisch en discreet is? Dan ben ik wat je zoekt. Ik hou ervan een vrouw te verwennen, te leren waar zij van geniet om dat te kunnen geven aan haar. Ik ben sportief maar niet gespierd, normaal geschapen en intiem geschoren. Ik heb ook een lekkere tong die weet wat te doen om te verwennen.. ;) Ik geniet van sensuele seks, lichamen tegen elkaar maar hoeft niet altijd vanilla te zijn.. als er iets in je zegt: dit maakt me warm, reageer dan zeker, ik bijt niet (tenzij je dat ergens graag hebt ;)) Ik zie uit naar reacties! Ik kijk niet naar leeftijd, wel naar niveau en verzorgd zijn. Tot hoors voor als je eens lekker wil genieten en niet behandeld wil worden als gebruiksvoorwerp..  
Tepelstreeltje 55 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
Zijn er hier dames met zware hangborsten met zin in een lekkere sensuele massage?
Hey, ik ben echt verzot op heel zware hangborsten en zou heel graag eens een dergelijke dame willen masseren. Blijkbaar ben ik hier zeer goed in..beweert men.. Als jij ook hygiëne, discretie, respect en vertrouwen belangrijk vindt, kunnen we samen zeker leuke momenten beleven. Alles bespreekbaar volgens jouw wensen en grenzen. Reageer volledig vrijblijvend en dan zien we wel..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10