Zoeken naar red*

Uw zoekactie voor red* leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Kantoor uren 53 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke spontane dame of koppel ezocht voor overdag
Ik ben op zoek naar een al da niet vrije dame, ik zit in relatie. Ik heb behoefte aan iemand die wat meer wil of gewoon op ontdekkingsreis wil. Ook je fantasieën kunnen we samen realiseren... Graag iemand om regelmatig mee af te spreken, met motto, veel kan maar niks moet. Zelf ben ik 53j, m87, 83kg, kort grijzend haar, spontaan, sportief, vlot en redelijk gezond. Hygiëne en discretie zijn geboden. Hopelijk kunnen we snel de eerste contacten leggen!  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Roermond
Exhibitionist zoekt kijkers
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Wel even afwachten op iets warmer weer....  

Exhibitionist zoekt kijkers
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Skype of Kik (lang_en_lief). Misschien tot zo?  

Massage zo dadelijk?
26 dagen
ItsMe 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Echt op zoek
Dag koppels, Jaren geleden had ik als single man een paar leuke ervaringen met koppels. Het landschap is sindsdien redelijk veranderd en het lijkt moeilijker om leuke mensen met dezelfde ingesteldheid te vinden. Door deze advertentie hoop ik toch een leuk, aangenaam en geil koppeltje te vinden dat openstaat om een extra man in hun liefdesspel te betrekken. Enkele trefwoorden zijn eerlijkheid, discretie, vrouwvriendelijkheid, open-mindedness, erotiek en gezelligheid. Veel kan niks moet, het leven is te kort om niet van deze dingen te profiteren.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Misschien deze donderdag overdag bij mij thuis op massagetafel?Maar geen rare of extremen en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Sensuele massage zo dadelijk?
30 dagen
Kkc 29 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Sexy gebonden vrouw van koppel
Ik ben een redelijk onervaren jongeman, 27j. Ik geraak echter opgewonden van de gedachte een vrouw in een relatie te verleiden. Ik zoek een koppel waar ik de vrouw mag verleiden en ... Het is enorm opwindend om je te mogen verleiden, versieren, vertellen over elkaars fantasies en opwindingen.... Zeker als dit iemand is die wat meer ervaren is. Ik ben een jonge opgeleide, ZUIDERSE man. Indien interesse...  
  1   2   3