Zoeken naar reet

Uw zoekactie voor reet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

PPP 55 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Welke goedgezinde en viriele man
heeft er vanavond nog zin ? Kan ontvangen als u discreet, gezond en initiatiefrijk bent!! Liefst slank of sportief met levendig gerief !  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
33bot 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt top
Wie nog zin deze avond? Kan discreet ontvangen. Stuur foto en Stats  

Bot zoekt top
Gehuwde man 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Op zoek naar adresje in de buurt
Ben nog niet zo lang geleden verhuisd naar de rand van de prachtige Vlaamse Ardennen. Ik ben nu op zoek naar een discreet adresje in de buurt waar ik op regelmatige basis zou kunnen langskomen om mijn bi-gevoelens te beleven en elkaar te verwennen. 181 89 16x4  
helab 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoi
Ben maar gewone kerel slank en zoek maatje slank voor geregeld genieten, vrijen voelen en meer. Nog volop ontdekkend, wellicht versa, openminded ook voor koppel. Wel safe discreet wat creatief.  

Hoi
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
GehoorzameSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Iemand zin?
Iemand zin om mijn slaaf te komen domineren? Ik zorg ervoor dat hij klaar ligt of zit, hij zuigt en hij moet zich laten neuken indien gewenst. Alles anoniem, masker kan hij klaarleggen voor u als je wil. Hijzelf zal ook altijd zijn masker dragen. Je hoeft geen woorden te gebruiken, gewoon hem gebruiken als pijp- en neukslet terwijl zijn ballen strak afgebonden zullen zijn. Laat maar weten, vandaag of morgen kan nog wel ergens, zolang je maar discreet en anoniem wil blijven!  

Iemand zin?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10