Zoeken naar regelmatig

Uw zoekactie voor regelmatig leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Davy 49 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bi man zoekt koppel
49jarige slanke bi man in zoekt koppen waarbij de man ook bi is om samen leuke momenten te beleven en geile seks te hebben waarbij veel mag maar niets moet. Indien het klikt voor regelmatig af te spreken. Ik kan gemakkelijk af spreken zowel overdag als s avonds tijdens de week als in het weekend.  

Bi man zoekt koppel
XXL Dekhengst 36 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke Hotwife wenst vanavond bezoekje door grootgeschapen BULL?
Hey! Welke vrouw ontvangt vanavond graag een bezoek van een viriele dertiger en grootgeschapen sportman? Je kan rekenen op discretie, respect en een ervaren Bull die weet wat hij doet: kort drankje en kennismaking, massage geven (tantra/yoni) en passionele seks... Zowel teder als hard doorneuken in doggy, goede uithouding en meerdere standjes & orgasmes. Seks exclusief met XXL condooms. Stats: 192 cm, 80 kg, 21x6 cm, bruin haar, niet-roker. Op termijn is regelmatig afspreken als vaste huisvriend ook mogelijk. Reacties graag met foto en locatie. Grts  

Welke Hotwife wenst vanavond bezoekje door grootgeschapen BULL?
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek leuk koppel
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuk koppel om af te spreken voor een lekkere sexdate.Ik ben hetero dus enkel vrouwgerichte dates.Uiteraard mag de man van het koppel meedoen of toekijken.Bij de juiste klik is regelmatig afspreken mogelijk.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Koppels met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek leuk koppel
Johan 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames lees effe de adv? Bestaat ze
Je hebt een druk leven. Drukke baan. Een gezin. Voor de buitenwereld ben je een nette huisvrouw. Maar je mist iets in je leven. Spanning. Sex. Avontuur. Thuis is er geen of amper sex. En als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren genieten. Tot je meerdere orgasme hebt gehad. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Dan gaan we samen genieten. Liefst regelmatig. Hebben we uren hete geile sex waarin al je wensen worden voldaan. En erna ga je heerlijk terug naar huis. En ben je weer die nette huisvrouw. Zonder dat iemand dit te weten komt. Wie is real en wie durft reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al de fakers in hier. Komop dames je leeft maar 1 keer.  

Dames lees effe de adv?  Bestaat ze
Richard 34 jaar Limburg - Heppen
Opzoek naar ervaren cuckold/trio koppel, van mijn +/- mijn leeftijd
Hallo ,ik ben via deze weg op zoek naar een leuk koppel ( tot 35 jaar ) om eens (en als het klikt, hoop ik regelmatig) mee af te spreken voor een geile trio / cuckold date ! Ben een leuke, goodlooking, groot geschapen (19*8) jonge man, discreet, respectvol en fantasierijk. Verder kan ik nog vertellen dat ik sociaal en discreet ben. Spreekt mijn advertentie u aan & heb je de intentie daadwerkelijk te date? Regeer dan via mail moet een korte inhoud en een foto in de bijlagen. Graag geen eindeloos gemail of gebel, maar als we het allebei zien zitten, gewoon afspreken en genieten!  

Opzoek naar ervaren cuckold/trio koppel, van mijn +/- mijn leeftijd
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Damme
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dito koppel om regelmatig mee af te spreken voor leuke date. Hou van strelen, masseren, rukken, pijpen en beffen. Mits de juiste klik nog veel meer mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  

regelmatig afspreken
Alex 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Dames ik heb een fantasie
Ik word enorm opgewonden van het stiekem aandoen van gedragen vrouwen slipjes. Welke vrouw zou het spannend vinden om regelmatig haar slipjes voor geuren en sappen te leveren aan me. Op een vooraf afgesproken plaats. En bij klik liefst regelmatig en je voorwaarden zijn bespreekbaar. Fantasie 2 is een stuk moeilijker. Maar ik zoek dit al lang. Ik wil graag eens een plassende vrouw klaar likken. En fantasie 3 is. Ik wil graag eens een behaarde vrouw likken. Welke vrouw kan 1 van deze fantasies waarmaken Leefstijl maakt niet en de afstand ook niet.  

Dames ik heb een fantasie
Johan 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Dames lees even de adv aub. Bestaat ze ?
Na een weekend met weer allemaal fake reacties. Waag ik een nieuwe poging. Welke vrouw herkent zich hierin. Je bent voor nette huis vrouw. Drukke baan. Gezin. Een man die het druk heeft met werken. Sporten enzo. Sex is er weinig of nooit en als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer je wilt passie. Uren sex. Meerdere orgasmes. Wie herkent zich hierin. Reageer dan. Je leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Als het klikt kunnen we samen regelmatig genieten van uren geile sex. En erna ga je weer naar huis en ben je weer die nette huisvrouw. En niemand komt dit te weten. Wie is real. Wie durft reageren. Je leeft maar 1 keer. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers hier  

Dames lees even de adv aub.  Bestaat ze ?
28 dagen
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Damme
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dito koppel om regelmatig mee af te spreken. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
Jan 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen vrouwen slipjes
Zoals je kunt zien word ik enorm opgewonden van gedragen vrouwen slipjes. Welke leuke vrouw. Leeftijd onbelangrijk zou het een opwindend idee vinden dat ik haar slipjes stiekem draag. Bij wie mag ik ze persoonlijk regelmatig ophalen op een vooraf afgesproken plek. Je voorwaarden zij. Bespreekbaar. Wie vind het geil om ze te leveren vol je je geuren en sappen in. Eventueel me optie om erna via mail te bewijzen aan je dat ik ze draag. Wie durft reageren. Afstand speel geen rol.  

Gedragen vrouwen slipjes
  1   2   3   4