Zoeken naar regelmatig*

Uw zoekactie voor regelmatig* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Geert 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Is er een nette 65+er die kan ontvangen?samen genieten van elkaar...bij klik regelmatig.Ik ben slank en goed voorzien hygiéne respect en discretie spreekt voor zich.  
gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
Pijpslet 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Vaste Donor
Welke verzorgde bi goed voorzien kan vandaag en bij klik regelmatig om mijn vaste donor te worden. Heel veel kan, mijn gaatjes zijn beschikbaar en ik laat niets verloren gaan. Wie heeft er zin.  
Top 51 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Je bent singel en je kan ontvangen. Je bent bi of homo. Je zoekt een vaste vriend om regelmatig te seksen. Je hebt geen baard noch snor en intiem geschoren. Je bent niet roker. Je woont in het Hasseltse. Dan ben je de persoon waarmee ik graag vriendschap en intieme seksualiteit wil delen, tongzoenen, strelen, aanrakingen, elkaar pijpen, je neuken met of zonder condoom, lekker in je klaarkomen. Je komt klaar in mijn mond indien dat graag doet. Ik slik je sperma. We genieten nadien samen op bed van onze intimiteit. Ik ben 52, 279, 75 en 18x5, onbehaard, intiem geschoren, heb geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Ik zou je graag regelmatig ontmoeten om van elkaar te genieten en elkaar seksueel genot te gunnen. Aarzel dan niet en reageer op deze advertentie. Ik hoop je snel te ontmoeten. Fijn weekend en warme groetjes.  
bare zaadslet 64 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab met hoog libido en veel zaad zoekt bare sletje om mogelijks regelmatig te neuken in mond en kont om te vullen met zijn zaad. Meerdere kan.  
Chris 56 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Aan alle geile jonge gasten lees dit
Welke jonge gast bezorgd me zijn zaad in men mondje, op men lul,of in men kontje? Ik verwen je paal en ballen zoals jij het wil en ik verwacht niks bij mij terug behalve je zaad. Maakt niet uit of je nu gay,bi,of hetero bent.Ben 56,186,95,geen bbs, wel buikje maar mooi smal kontje dat altijd klaar is om een jonge paal te ontvangen (moet niet). Ik ontvang liefst.Verplaatsen enkel in de directe regio. Beschikbaar na afspraak alle dagen tussen 09u en 18u behalve op donderdag en zondag . Kom gasten laat je paal hier verwennen en-of kom je zaad hier dumpen. Regelmatig kan zeker ook. Reageer met leeftijd en stats.Discretie gevraagd en geboden. Foto van je paal en-of lichaam is uiteraard altijd welkom  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Welke frisse 65+ loopt ook graag naakt rond in huis of in zijn afgesloten tuin...samen genieten van elkaars lichaam,wel kunnen ontvangen bij klik voor regelmatig,hygiéne respect en discretie spreekt voor zich  
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige zaad en plasslet zoekt dominante wandelbuddy
Ik ben een 59 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet. 1m83 en 98kg. Ik ga regelmatig alleen wandelen in de ardennen of aan zee. Soms voor een dag, soms voor meerdere dagen. Ik zoek een dominante kinky top met groot en mooi gereedschap om in eerste instantie mee te gaan wandelen en in tweede instantie mij te gebruiken als zaad en plasslet. Veel kan en is bespreekbaar. Ook delen met je vrienden kan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10