Zoeken naar rel*

Uw zoekactie voor rel* leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Elodie 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Sletje is geil en wil geneukt worden
Ik zit in een heterorelatie, maar heb een bikantje waarbij ik eens de andere kant als vrouw zijnde wil ervaren. Ik heb veel vrouwenkleren die mij goed staan. Aangezien ik een latrelatie heb, is ontvangen geen probleem op sommige dagen.  

Sletje is geil en wil geneukt worden
15 dagen
Relax 28 jaar Limburg - Genk
Bij mij thuis
Hey, ik zoek een tgirl of femboy waarmee ik vrienden kan worden voor meerdere keren wanneer mijn vrouw niet thuis is. Of lekker op hotel jij mag kiezen.  
steffie 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
steffie
onderdanige travestiet zoekt een zeer dominant zusje (trans of trav ) voor bdsm relatie , voorwaarde is dat u zich kunt verplaatsen s morgens in de week , dominante gay tops mogen ook reageren  

steffie
15 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Top zoekt mooie trav=ts shemale voor relatie en zijn vrouw worden.
Hallo ik ben een jonguitziende zestiger en ik zoek een mooie trav/ts of shemale voor een relatieof mijn vrouw worden. Ik ga je sexueel opleiden/africhten om je te gebruiken als mijn sex vrouw trefwoorden : tongzoenen, jou grondig en diep neuken pijpen en gepijpt worden, anaalplay, tepelzuigen en je lichaam onder handen nemen. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen. Leeftijd tussen de 25 en 45 jaar. Geen fakers !!  
16 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j voor relatie! Iemand die ook als vrouw buiten rondloopt en het niet opvalt dat het een man is! Samen iets gaan drinken en praten! Ook erotiek, maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Die fakers die de advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
EAZY 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cd panty lover
Cd zoekt ander cdtje lingerie/panty drager voor discrete soft en Kinky relax dates indien.ik verplaats ontvang In de regio .gtaag reageren met foto en asl.  

Cd panty lover
Vera 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Vrouwtje met extra
Ik zit in een relatie, maar ik mis iets in de sex. Via deze weg probeer ik een man te ontmoeten die mij als vrouw kan behandelen. Lekker zoenen, pijpen en lang pijpen tot je klaarkomt en eventueel in mijn mond klaarkomen. Vingeren en mij lang neuken wel safe. Kan je je hierin vinden dan kijk ik ernaar uit om af te spreken.  

Vrouwtje met extra
Annemie 35 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Annemie zoekt man
Graag had ik via deze weg een man leren kennen waarmee ik regelmatig kan afspreken voor de sex. Geen romantiek of relatiegericht, maar puur genieten. Ik ben al een tijdje een travestiet, maar wel discreet.  

Annemie zoekt man
Stefanie 30 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Stefanie
Hoi. Ik ben een sympathieke die wil afspreken. Ontvangen kan bij mijn thuis, ik heb een bubbelbad waar we met z'n 2 in kunnen. Ik zoek iemand met een leuk karakter. Heb net een relatie achter de rug en blijf dus liever single. Dus gewoon voor de sex graag.  

Stefanie
24 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Top man zoekt vrouwelijke trav/ts, sex en zijn vrouw worden.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben top. Ik zoek een travje/ts om mijn op termijn mijn vrouw te worden. Ik val op travjes. Ik zoek tussen 25,en 45 jaar. Trefwoorden : tongzoenen tepel zuigen en betasten pijpen en gepijpt worden jou grondig en diep neuken, lichaam strelen en knuffelen. Dit voor een caste relatie. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen.  
  1   2   3   4