Zoeken naar ri*

Uw zoekactie voor ri* leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

fantasietje 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek gewillig sletje (vrouw)
Zoek gewillig sletje voor regelmatig speelplezier met elkaar. Borsten afbinden, tepelklemmen, kutzuiger, uitgebreid beffen, pijpen en rimmen. Facesitting, plassex, veel meer is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  

zoek gewillig sletje (vrouw)
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
Ik zoek een dominante en oudere en geile man die vlot in de regio kan ontvangen. Je bent kordaat en neemt de touwtjes in handen, enkel aan jouw genot en fantasieën denken. Veel is mogelijk: pijpen op bevel, mijn kontje laten tuchtigen met zweepje, riem, lat, je hand, mijn kontje zonder genade goed doorneuken en volspuiten. Ik moet je beleven uitvoeren en je als een echt sletje dienen. Graag iemand voor regelmatige afspraken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit op auditie? Dit is een eerlijke advertentie. Zelf ben ik 56 182 80.  

welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
21 dagen
Scenarist 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welk vrouw of welk koppel
elke vrouw of welk koppel wil meespelen in een volgend scenario ? Een vrouw is opgedragen door haar partner om mee te doen in ietwat bizarre interacties. De eventuele partner speelt al dan niet een rol hierin, actief of passief, of wordt achteraf verrast met het resultaat. Willekeurige selecties bepalen wat de interacties zullen zijn, komende van een vooraf bepaalde selectie. Waaronder mogelijks: schijn-poseren voor fotografie, schijn-onderzoeken, schijn-behandelingen, hulp zoeken bij onkundige personen, zich in een gecompromitteerde situatie bevinden, onderwerp van het bestuderen van het sex-leven. Alleen voor echte geïnteresseerden en bij voorkeur ietwat rijpere personen. Voor de jongere vrouwen die willen reageren kan het scenario naargelang aangepast worden. Alleenstaande mannen die gaan reageren komen niet in aanmerking tenzij jong zijn en een glad lichaam bezitten. Beantwoord deze advertentie met de juiste concrete gegevens en motivatie. Er is een voorkeur voor langere  
23 dagen
Mr F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub gezocht voor morgen overdag of avond/nacht
Ben jij een echte onderdanige taboeloze geile ongeremde slavin/slet/sub met hoog libido? Morgen donderdag overdag of avond en nacht of de ganse dag tijd en zin in een onderdanige taboeloze geile all the way date? Kan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst? Dan zoek ik jou! Ben een ervaren dominante meester niet onknappe verzorgde meester met hoog libido en geen taboes. Hier is echt alles mogelijk. Steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Vaginaal, anaal, dresscode, opdrachten, fisten, rimmen, plas, speeltjes, slaan, ondergaan, deeptroath, niple, breading, en veel veel meer mogelijk. 200%no fake en real en discreet hier. Idem ook gevraagd. Interesse mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto alsook extra info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. Alles is mogelijk.. Geen mannen alleen!  
25 dagen
Johan 47 jaar Limburg - HASSELT
Gedomineerd worden
Hallo ik zoek voor morgen (dinsdag 9/4) een dominante persoon (trans/trav/cd/m/v) die mij wilt als zijn/haar rim en pijp of bef slaafje wilt hebben. De bedoeling is dat je mij vastbindt en mij dan lekker lang je gedwongen laat pijpen tot je meerdere keren klaarkomt in mijn mond en je lekker diep laat rimmen jij blijft gewoon de hele tijd passief en trekt mij op het einde gewoon af. Voorwaarde zijn wel jij kan ontvangen, draagt nylonkousen (deze worden meegebracht door mij) en bent anaal gespoeld en intiem geschoren. Foto van je gerief hoeft niet maar indien je te groot geschapen bent mag je mij ook neuken (met condoom) of met toys of strap-on voor de vrouw ik ben gespoeld dus stuur zeker je stats door.  
25 dagen
piercer 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
piercer zoekt speldekussen
Hallo, ik plaats intieme piercings of play piercings van 1 tot meerdere bij je thuis of op locatie groep play piercings zijn ook mogelijk Kan ook samen met impact play. liefst omgeving kust of je kan deze richting uit.plaats ook chastity piercings. geen eindelose mails stuur een berichtje met wat je graag wil, foto welkom  
26 dagen
Scenarist 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke vrouw of welk koppel ...
Welke vrouw of welk koppel wil meespelen in een volgend scenario ? Een vrouw is opgedragen door haar partner om mee te doen in ietwat bizarre interacties. De eventuele partner speelt al dan niet een rol hierin, actief of passief, of wordt achteraf verrast met het resultaat. Willekeurige selecties bepalen wat de interacties zullen zijn, komende van een vooraf bepaalde selectie. Waaronder mogelijks: schijn-poseren voor fotografie, schijn-onderzoeken, schijn-behandelingen, hulp zoeken bij onkundige personen, zich in een gecompromitteerde situatie bevinden, onderwerp van het bestuderen van het sex-leven. Alleen voor echte geïnteresseerden en bij voorkeur ietwat rijpere personen. Voor de jongere vrouwen die willen reageren kan het scenario naargelang aangepast worden. Alleenstaande mannen die gaan reageren komen niet in aanmerking tenzij jong zijn en een glad lichaam bezitten. Beantwoord deze advertentie met de juiste concrete gegevens en motivatie. Er is een voorkeur voor langere  
27 dagen
Uw Dokter 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beterschap
Hier is alle ruimte voor je persoonlijke vraag. Het unieke is dat U centraal staat, je bent de enige patient en een consult duurt zo lang als nodig is. Je meest intieme verlangens worden vervuld. Heb je vragen rond gehoorzaamheid, vruchtbaarheid, ontmaagding, vaginisme of juist verkrachtingsfantasie, met mijn ervaring verlos ik je van je remmingen en bezorg je een orgastische ervaring. Dit naar gelang in gesprekken, trainingssessies of rituele behandeling. Hier vind je een luisterend oor, magische handen en alle nodige instrumenten. Twijfel niet langer en reserveer je plekje.  
29 dagen
slaaf 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek meesteres of dominant koppel
slaaf, 63jaar zoekt dominante vrouw of koppel 60 tot 70 jaar waar ik kan dienen als huishoudslaaf, ober, pijpen, rimmen, voetbank, enz...  
Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
Zijn er toevallig in de onmiddellijke omgeving van Putte/Beerzel/Peulis wat geile dominante tops met lekker grote loeiharde ochtendpalen die hun overvolle zak/zware ballen willen ledigen door dit pijpgrage zaadgeile sissysletje/bimbo fucktoy genade- en respectloos hard en deep-throat te keelneuken tot ze m'n bek vol zaad pompen en/of m'n hoerensmoeltje vol spuiten met hun dikke witte kleverige spermaslierten!! Ik slik tot de laatste druppel, heb een zéér gulzig en haast onverzaaadigbaar pijpmondje en (voor de liefhebbers) een extreem gewillig lekker strak kontje in de aanbieding! Ik heb echt hoogdringend een goeie beurt nodig liefst van meerdere tegelijk(gang-bang) en wil hiervoor desnoods eventueel tot Bonheiden/Rijmenam en Heist-op-den-Berg fietsen en/of me brutaal laten ontvoeren door een grote bende die me helemaal suf en m'n mondje/kontje compleet te pletter neuken. Hoe meer pikken hoe meer ik zal moeten slikken, tenminste als jullie goed kunnen mikken!!!  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
  1   2   3   4