Zoeken naar ro*

Uw zoekactie voor ro* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ronny 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Wederzijds pijpen
Hallo moet sebiet naar aarschot ,bij wie mag ik binenkomen voor wederzijdse pijpbeurt! 49/176/95/13! Hygiene geboden en ook gewenst!  
Bruut 53 jaar Antwerpen - Berlaar
Iemand zin in een brutale keuring?
Ik wil iemand bij hem thuis komen keuren op een brutale manier. Dus liefhebbers van pijn aan het lulletje en de balletjes zijn zeer welkom. Je moet mij gewoonweg kunnen ontvangen en vanaf dan heel braaf zijn, ondergaan en genieten. Geen bloed of littekens, enkel pijn en klaarkomen. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, properheid wel gevraagd. Voor de juiste wil ik wel een paar kilometer rijden als het moet.  
Wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Kleintje
Hallo Wie kan ontvangen? Zou graag geneukt worden door iemand met een kleine piemel, max 15 cm. Groot, dun, klein,beperking, iedereen mag reageren... Wel geen roker Alles kan en mag Hou wel van vingeren, rimmen, pijpen, rukken, etc... Bij reactie graag foto van speelgoed, dan krijg je 1 terug... Fakers, laat het! Zoals bij u als bij mezelf...  
Alex 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Mond zoekt
Nog eens zin om lekker te pijpen! Alles rustig en discreet. Iemand harde paal en zin in lange zuigbeurt? Zoek geen struikrovers of andere oversexte voorstellen. Gewoon fun, mannen onder elkaar. Zelf bi. Wie zin?  
Bi-maagd 50 jaar Limburg - Riemst
Welke lieve aantrekkelijke bi-topmasseur l/xl wil me eens verwennen?
Hoop nog steeds die eerlijke betrouwbare en geod voorziene bi-top masseur of bi-top ingestelde lover te vinden,die mij eens zou willen inwijden en verwennen met een heerlijke massage opbouwend naar de finishing touch.Wie is net verzorgd,heeft niveau en is gezond,en weet hoe het aan te pakken om een maagd in te wijden.En laat mij eens wegdromen en genieten van die eerste verwenning?Graag een aantrekkelijke sportievere niet kalende man,gbbs en intiem ook glad als het kan?En zeker geen rokers of drinkers.Wie laat mijn droomfantasie eens werkelijkheid worden zonder me op te zadelen met een besmetting,want dat wil ik absoluut niet?Ook moet je kunnen ontvangen en het discreet en safe willen doen.Want ik kan dat niet wegend gebonden met kids,tenzij eens op een late avond.xx  
onderdanig 59 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Zoek keuring en meer
Deze verzorgde man 188/95 is rond de middag in de regio Boortmeerbeek/kampenhout. Bij welke dominant of top mag ik langskomen voor keuring en meer, veel kan. Jij hebt een gezonde bmi, intiem kaal en rond mijn leeftijd. Ik verzorgd, intiem glad geen bbs en niet roker.  

Zoek keuring en meer
BottomSletje 36 jaar Antwerpen - Brasschaat
Sletje zoekt fwb
Sletje zoekt fwb 35j 1m75 70kg 19cm onderdanig voor opdrachtjes into sloppyBJ toys assplay rolplay lingerie cam (slet) ass2mouth PISS en zo veel meer.. jij max 40j en liefs voor meer. Geen blind dates reacties zonder pic gaan rechtstreeks in de prullenbak :)  

Sletje zoekt fwb
Stef 44 jaar Limburg - Bilzen
Date
Zoek voor vanavond een eerlijke en lieve man die kan ontvangen en zich graag wil tonen in lingerie en heels om dan elkaar te strelen voelen trekken pijpen, enkel niet rokers .180/80/17 antwoorden met leeftijd en stats aub  

Date
gisteren
Ron 56 jaar Limburg - HASSELT
geil
Op dinsdag rond 19u zou ik graag iemand onvangen als je binnenkomt zal ik al volledig naakt zijn.Wat verwacht ik is dat je lekker met mijn ongespoeld kontje gaat spelen en is goed gaat rimmen en mij lekker stijf pijpen als je condooms en glijmiddel meebrengt zal ik u misschien neuken maar is geen zekerheid u pijpen doe ik zeker want kan ik heel goed als je heel klein en heel dun geschapen kan je mij proberen te neuken spuiten mag je over mijn face en als toetje mag je in de douche over mij heen plassen mijn stats 56/181/70 en besneden lul 17/5 graag reageren met volledige stats en foto van je lul mag maar moet niet ik beantwoord mijn mails rond 15u laat gerust iets van je horen bij interesse.  
gisteren
Robin 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Ikzelf volslanke jongeman zoekt oudere man ( liefst 50+ ) die ik via een gloryhole kan pijpen, gloryhole is geen must maar wel een pluspunt. Ik kan niet ontvangen, foto heeft voorrang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10