Zoeken naar ro*

Uw zoekactie voor ro* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE (ONDERDANIGE) FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte onderdanige femboy 20j-50j voor een soort relatie! Iemand die buiten ook rondloopt als vrouw, waar het niet opvalt dat je een man bent! Met mij gaan wandelen, iets drinken! Erotiek! Maar dat je ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Ben die fakers die de advertentie beantwoorden Kotsbeu! Wil GEEN FAKERS!  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Heidi 44 jaar Antwerpen - Putte
Serieus contact gezocht
Vrouwelijk travje zoekt contact Hallo allemaal Mijn naam is Heidi, ik ben een volledig vrouwelijk opgemaakt travje: 44,181,80; steeds glad en verzorgd, gespoeld en opgemaakt met jartellen, stay ups, heels, kleedje of rok en make up. Ik zoek langs deze weg vast contact met voorkeur een travzusje, mannen, crossdresser, trans en koppels zijn ook welkom. Het is de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken. Als trav ben ik er verzot op om als vrouw / sexvriendin behandeld te worden. Zo hou ik van gerimd te worden, mijn tepels laten zuigen me strelen en behandelen als vrouw, zelf pijp ik heel graag en laat me gewillig safe neuken. Spreekt dit je aan stuur me dan zo snel mogelijk een mail met je stats en foto en wie weet ben ik je vaste date  

Serieus contact gezocht
Robin 28 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Sissy
Naast elkaar liggen en elkaar rukken, pijpen. Ik vind dat de max. En als het geil is, wil ik als vrouw geneukt worden.  

Sissy
Katja 41 jaar Limburg - HASSELT
Jouw meisje voor vrijdag
Hoi, ik ben een beginnende cd op zoek naar een top/versa waar ik allerlei stoute dingen mee mag doen. Een nichtje of zusje mag ook natuurlijk. Mijn stats: 184 82 16*4 zwart kort haar, kort baardje, intiem geschoren. Ik draag graag lingerie, kleedjes, rokjes en hoge hals voor jou. Kan jij mij vrijdag ontvangen bij je thuis of op een kamer in de buurt? Ik wil je lekker pijpen en als je wil mag je me neuken met condoom of met speeltjes. Enkel reageren met foto van je lul, je stats, wat je wil doen en waar je kan afspreken.  

Jouw meisje voor vrijdag
Natasha CD 51 jaar Limburg - Bilzen
Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
Al zolang tevergeefs zoekende naar een deftige verzorgde aantrekkelijke en groot geschapen man,die mijn gezelschap eens wil delen,en me als een gewone CD kan aanvaarden en als vrouw wil behandelen en laten genieten. Wie is respectvol en weet hoe een een CD in tewijden en te laten genieten.Ik droom en verlang er nu al zolang van.Dus wie is eerlijk, deftig,niveau en goed voorzien en weet het in goede banen te leiden om mij eens zachr en respectvol in te wijden.Uiteraard moet alles discreet en veilig en safe gebeuren.Graag ook een niet kalende man,gbbs,en intiem ook graag glad en absoluut gezond zijn.Wie maakt mijn droom eens waar?Ik kan niet ontvangen tenzij eens laat op een avond.En zeker geen rokers of drinkers enz...xxx  

Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
steffie 51 jaar Antwerpen - Schelle
straks rond 19u in sex cine masked sletje
komen er straks lekkere boys met mooi pikken naar de gloryhole, heb dringend veel zaad nodig  

straks rond 19u in sex cine masked sletje
12 dagen
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Roommate gezocht
Hey ,leuk dat je mijn oproepje leest, langs deze weg zoek een een roommate ,liefst een slank travje om in te wonen en kosten te delen........ Graag zoek ik iemand net als ik die zeer hygienisch is en niet van rommelige toestanden houd.Jij bent bij voorkeur slank ,weinig tot niet behaard , geen baard of snor.Ben jij op zoek naar een leuk stekje om met mij te delen ,ik 171/79/14*3 laat dan iets weten , enkel en alleen bij intresse en graag met foto. Alvast bedank voor uw reactie .  
12 dagen
Toppie 40 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
Jonge tv voor onmiddellijk
Op zoek naar een jonge en gewillige tv. Hier een jong ogende slanke hetero man die eens wil proeven van een jongs slanke tv. Kan ontvangen tot 17u. Zelf ben ik niet roker, 167cm groot en 57kg. Regio kortrijk.  
12 dagen
Benedicte 54 jaar Limburg - Genk
Dinsdag datedag
Ik ontvang, hoerig opgemaakt met rode pijplippen. Ik zet me op mijn knieën voor je en pijp je lang en diep en dan draai ik me om en neuk jeme als een teef. Ben dol op sperma. Wie heeft volle ballen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10