Zoeken naar ro*

Uw zoekactie voor ro* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,bondagefoto's van mij te nemen of zich enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor een speciale opdracht.  
17 dagen
Bertje30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Zoek geile date met dame
Hey dames, is er iemand in de buurt van Wetteren die mij een leuke avond kan bezorgen? Leeftijd speelt geen rol Ikzelf ben een jonge man van 30 lentes jong, meet 1m85 en weeg 72kg (licht gespierd) Ik kan ontvangen alsook verplaatsen  
PPM 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame / meisje welkom
Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld... Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame / meisje welkom
18 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto's van mij of enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse.18 plus uiteraard. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie. Fakers de boom in. Groetjes,  
18 dagen
Jan 48 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Last minute opportuniteit voor MILF
Vanavond is er onverwachts een gaatje in mijn drukke agenda gekomen en ben ik op zoek naar een leuke milf die houdt van een klassedate met een zakenman (ik ontvang regio Leuven, cardate of bij jou). Dame liefst wel wat onderdanig, open voor rollenspel en GFE. Goede vergoeding indien klik en afhankelijk van geile diensten  
19 dagen
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
30 jarige man zoekt vaste sugarbaby voor 1000 € + / maand
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik ben wel vrij streng op wat ik precies zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 19 en 30, slank, met grotere borsten, kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong. Indien je interesse hebt stuur me een bericht dan kunnen we snel afspreken! Afspreken enkel bij mij of bij jou thuis niet op hotel (later kunnen we wel hotel/restaurant dates doen maar op het begin niet)Tot snel!  
Lotte 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Exclusieve verwendate op kamer of bij u thuis!
Goedemorgen aan alle mannen die vandaag in Leuven en omgeving eens lekker willen genieten van een Vlaamse dame! Ik ben van 8u30 tot 23 u beschikbaar in ruime omgeving van Leuven op kamer in carotel Lubbeek of bij u thuis kan ook! Ik bied u een Date van één uur met massage inbegrepen aan, pijpen met klaarkomen in mond, zoenen beffen vingeren kan allemaal juist geen anaal en intiem met condoom. Ik vraag 300 euro alles inbegrepen voor 1 u! Escorte bij u thuis kan ook!Ik ben 33j met de rondingen op de juiste plaats en alles is echt aan mij! Stuur vlug een mailtje.  

Exclusieve verwendate op kamer of bij u thuis!
19 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date met een leuk huisvrouwtje
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Na vier maanden "droog" staan wil ik graag opnieuw daten. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af. Ik kan alleen vandaag daten. En ik ben een fan van lingerie. We kunnen afspreken in Carotel in Rumst zo rond 19uur. Ik ben bereid daar een vergoeding voor te geven.  
19 dagen
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fantasie beleven - geen intiem
Ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde voornamelijk een strapon (= voorbinddildo) gebruiken bij mij, facesitting, prostaatmassage,.. Dit kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is absoluut niet nodig maar mag eventueel voor je eigen verwachtingen, alsook andere hand- of mondtechnieken kunnen maar geen verplichting.. Alles te bespreken, wel graag topless en/of sexy lingerie verwacht. Uiterlijk of leeftijd is niet echt van belang doch binnen het "normale". Rondborstige dames hebben streepje voor. Ook zie ik graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid en leidinggevende job, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan bij jou thuis of op hotel in de regio Oost-vlaanderen en dit overdag. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
19 dagen
Mario 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date gezocht voor komende donderdag of vrijdag
Ik ben op zoek naar een jongedame die donderdag of vrijdag kan afspreken om mij op z'n minst een blowjob wil bezorgen terwijl ik met mijn handen haar lichaam ook verwen. Meer kan natuurlijk ook maar het is jij die bepaalt hoever we gaan al ben je wel naakt de ganse tijd. Trio met een vriendin, moeder-dochter kan zeker ook waarbij ik toekijk hoe jullie elkaar verwennen maar ook mij pijpen terwijl de ander toekijkt. Leeftijd van geen belang. De nodige rondingen op de juiste plaats. Ik betaal minstens 200 euro. Indien interesse graag reageren met foto. WhatsApp ook mogelijk. Ik wil me verplaatsen mits afstand tot Antwerpen niet meer dan een half uur bedraagt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10