Zoeken naar roke*

Uw zoekactie voor roke* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Henri 64 jaar Antwerpen - Bornem
65+ en op zoek naar iets meer dan een knuffel?
Hey, ik ben single 64,1,67m en 63kg. Niet-roker. Ben je net als ik ook op zoek naar een speelkameraad? Ben je single, 65+ met de rondingen op de juiste plaatsen (rondere bips heeft mijn voorkeur); Hygiene en discretie worden gewaarborgd. Liefst omgeving Rivierenland/Waasland.  
10 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, romanticus, niet roker. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, slanke, sociale vrouw met goed niveau waar je kan op rekenen, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Respect, luisterbereidheid, discretie zijn van groot belang. Niets moet, alles kan. Er wacht ons een boeiende tijd samen. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
10 dagen
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
10 dagen
Bert 49 jaar Limburg - HASSELT
Voel jij je aangesproken,.....?
Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zit zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week te gemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot over enkele maanden in de Costa Blanca Groetjes Bert  
11 dagen
Bert 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor max 1 week in de Costa Blanca? Je bent een sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot over enkele maanden in de Costa Blanca Groetjes Bert  
11 dagen
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
Davidvdm91 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ga je wereld uit, 1 seconde
Zit jij ook vast in spanningsloze relatie? Ik ben op zoek naar een passievolle date, respectvol maar no strings attached. 32, sportief, niet roker, verzorgd, 1m80, 74kg 22cm,17cm omtrek, een beetje verlegen. wie heeft ook zin? Discretie gevraagd en verzekerd.  

Ga je wereld uit, 1 seconde
11 dagen
senior 61 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Ontvang v andaag tot 24 uur
Discrete en hygiënische senior ontvangt vandaag. Stats: 1,75 m -geen baard, snor, piercings of tattoos. Licht behaarde borst met kale geile zuigtepels. Niet-roker. Veel kan: keuring, doktersonderzoek, strelen, rukken, likken, pijpen, soft bdsm. Mij mag je ook rimmen en vingeren. Ernstige advertentie.  
11 dagen
Seppe 42 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Speeltje gezocht :)
Jij: een positieve meid met gevoel voor humor, een diploma, en zachte billen. Ik: slanke, fun niet-roker op zoek naar knuffel- en spankspeeltje :-) Respect en discretie vind ik vanzelfsprekend. Ik ben niet op zoek naar one night stands of enkel seks. xx  
11 dagen
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Spuitkutje gezocht
Ik wil een vrouw ontvangen die een spuit kutje heeft. En toelaat dat ik al het sap eruit haal. Kan ook verplaatsen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10