Zoeken naar roker

Uw zoekactie voor roker leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Silver Men 57 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knuffel maatje
Hallo deftige hetero man hygiënisch slank singel niet roker niet opdringerig 1´78#72 zoekt rijper warm koppel om samen wa te genieten ´babbel´drankje´soft en misschien wat meer graag mensen met de zelfde opvatting..geen eindeloos gechat x  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Tepels zuigen
Waarschijnlijk zijn er vandaag veel mensen thuis. En heb enorm veel zin om aan tepels te zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat.zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Joshua 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Een gezellige avond in luxe penthouse hartje Gent
Jullie houden van een gezellig avondje uit met wijnen en hapjes in een luxueus kader. Zelf ben ik een 33 jarige man die graag een leuke babbel heeft en het leven verkent. hygienisch, hoger opgeleid, en niet roker. Ik zoek een koppel tussen 20 en 40j dat graag een gezellige avond beleeft. Naarmate de avond vordert doen en de wijn alsmaar meer smaakt wordt de sfeer erotischer en begeven jullie zich naar elkaar. Ik kijk graag toe en neem eventueel deel. Deze unieke kans is enkel mogelijk deze week. Stuur ajb een foto van jullie beide met een woordje uitleg hoe jullie hierin staan. Tot binnenkort voor een glaasje bubbels?  
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Heet en passievol daten
Lentekriebels, zon, goesting, pure lust, … Moeilijk om te omschrijven wat ik allemaal voel maar ik wil het delen met jullie! Ik heb een slank groot lichaam, ben verzorgd, leuk voorkomen, ben discreet, geduldig, open minded, eerlijk, respectvol, vriendelijk, niet-roker, groter geschapen, hetero en bovenal een doener! Dit alles is vrouwgericht. Tijdens onze afspraak zet ik haar genot voorop. Ik geil enorm door haar te zien, voelen en horen genieten! We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Trio, toekijken, met medeweten van; een massage, saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong overal gebruiken) en heet passievol daten. Jullie afkomst, huidskleur, leeftijd, al dan niet geschoren, aantal kilo’s; is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt.  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgd hetero bi of cuckold koppelke
Ik zoek een eerlijk verzorgd hetero, bi of cuckold koppelke. Veel kan niets moet! Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto.  

Zoek verzorgd hetero bi of cuckold koppelke
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9