Zoeken naar rond

Uw zoekactie voor rond leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Beertje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Scheefste dekseltje
Van bij de geboorte liep het al mis. Er werd mij niet alleen de moederborst ontzegd, men liet mij ook vallen in een vat vol libido. Ik werd dan ook vrij snel onanist van het eerste uur, zowel boven- als onderhands. Desondanks toch optimist en fetesjist tot in de kist. Rad van tong, vooraan én achteraan. Actief op zoek naar een bijzonder schots en scheef dekseltje dat op, over, rond en in mijn niet alledaags potje past. Liefhebber van intimiteit de klok rond in al zijn vormen, geuren, smaken en kleuren. Bewonderaar van voetjes en dagelijks bezoeker van de kruisweg, ook buiten de paasperiode en niet alleen om boete te doen, al is dat laatste zo nu en dan wel eens nodig. Ik behaalde in 1999 mijn vaar- en duikbrevet in de Rode Zee en zwem graag in de Gele Rivier of Huanghe, niet te verwarren met de Yangtze die zwaar vervuild is. Dus zijn er ook kosten aan jou, laten we dan nader kennismaken en mekaar gelukkig maken tot het einde der tijden. Niet twijfelen!  
23 dagen
François 72 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek de vrouw van mijn leven
Dag Dames, Ik zoek de vrouw van mijn leven en misschien vind ik die hier wel. Dames die hier komen rondkijken krijgen voorrang omdat dit aangeeft dat het nog kriebelt in de onderbuik. Je bent aangenaam gezelschap en houdt van de leuke dingen van het leven. Je leeftijd heeft geen bekang. Ik ben 72J, zie er goed uit en ben nog steeds professioneel actief maar wel aan het afbouwen. Hoger opgeleid, zeer bereisd, 4-talig, brede interesses, humoristich en meer. We maken eerst nader kennis via mail (eerste selectie), daarna verder tot de enige uitverkorene overblijft. Roosdaal en wijde omgeving, kuststreek ook OK. Graag reactie met beschrijving van je persoontje, wensen, verlangens, bezigheden, verwachtingen en fotootje. Hoeven niet te reageren: Fakers, navelstaarders, smartphone verslaafden. Wie durft?  
24 dagen
cunnilicious 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Als jij geniet van ...
Wel, ik ben op zoek naar een vrouw die ervan kan genieten om gebeft te worden maar dat op dit moment in haar leven mist. Meer mag, maar een eventuele date draait in eerste plaats rond jouw plezier.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
25 dagen
Masseur 46 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Discrete Massage
Ik geef discrete massages met climax, hoogtepunt (indien gewenst). De massage draait volledig rond u, dus geef gerust aan waarvan je geniet. Alle maten & gewichten zijn welkom, vanaf 18 ttot minder jong)! Vragen staat vrij x  
26 dagen
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
60+
Ik zoek een dame rond mijn leeftijd om samen nog wat te genieten van seks. Neuken gaat niet meer, maar er zijn nog manieren om elkaar te plezieren. Liefs uit de streek  
26 dagen
Kevin 40 jaar Antwerpen - Wilrijk
Welke dame mag ik vanavond ontvangen in Wilrijk
Hey dames, ga niet rond de pot draaien. Ik ben een gebonden man. Het vrouwtje in vannacht niet thuis. Daarom ben ik eens opzoek naar een spannende date met een leuke vrouw. Ik ben zelf 40 jaar. 1m85, 85 kg, verzorgd en normaal gebouwd. Ik hou ervan je lekker te verwennen en denk niet alleen aan mijn eigen plezier. Wie mag ik vanavond ontvangen bij een lekker drankje? Foto van me kan op reply. Discretie is belangrijk! Hopelijk tot straks. X  
27 dagen
Fantasietje 38 jaar Antwerpen - Stabroek
Kinky vrouw gezocht voor kinky fantasie
Wie durft dit aan : We spreken af in Antwerpen centrum of ergens rond Stabroek. Op een afgelegen plekje plas jij in een drinkbus die ik bij heb. Ik zit er live bij en ik houd zelf de fles vast terwijl je plast. Als je wil, drink ik er een beetje van terwijl je toekijkt. De rest neem ik mee. Geen seks gevraagd (tenzij je nadien zelf geblust moet worden en het zelf wil). Meer niet. Eventueel trakteer ik nog op een etentje zoals je zelf wil. Ik ben een ietwat verlegen man met super rustig karakter. 1m70, normaal gebouwd maar klein buikje, geen mister Belgium maar gewoon normale (jonge) looks. Alles gebeurd met het grootste respect voor jou en jij geeft zelf aan als je toch niet zou willen. Geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet. Groetjes X Wil je me liever onderplassen in een 69 terwijl ik je poesje oraal verwen? Kan ook... :-)  
30 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi ik zoek u, ikzelf 195m niet roker. Aanstaande maandag zou ik graag een dagje doorbrengen , vrijen ,knuffelen en dan lekkere seks. Kan ontvangen of verplaatsen 20km rond retie. Wie doet me een leuk voorstel? Bij goede klik eventueel later meerdere afspraakjes met u.  
  1   2   3   4