Zoeken naar rond

Uw zoekactie voor rond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonge naaktloper 28 jaar Antwerpen - Lier
Jonge naaktloper
Hoi! Ik ben een knappe, sportieve, hoger opgeleide jongeman. Ik ga graag uit de kleren en zeker bij dit warme weer. Ik heb jammer genoeg zelf geen tuin of terras thuis. Dus ik zoek iemand die dat wel heeft en me kan/wil ontvangen. Ik zelf ben versa en bij de juiste klik kan er veel. Jou leeftijd speelt niet echt een rol, een klik en hygiëne des te meer. Graag een mailtje van jou met een foto, wat je wilt doen en waar je ontvangt anders geen respons. Ik kijk er naar uit om naakt bij je rond te lopen en door jou bekeken en betast te worden vandaag. Tot straks  

Jonge naaktloper
Boy 23 jaar West-Vlaanderen - Menen
Cardata in bosje.
Rond 9 uur ben k in menen,ik pijp graag van eerste keer in bosje,Ben oekraiens afkomst 23 jarige,19cm besneden,1m81,80kg. Ik verplaats met auto,ik doe heel graag met iemand rond mijn leeftijd. Zonder foto geen antwoord en je stats ook.  
Pieter 31 jaar Antwerpen - Boom
duvel on tour extra tussenstop
Ik zoek voor morgen tijdens de duvel on tour nog een leuke tussenstop waar ik mijn ballen even kan komen leegspuiten in een gewillig mondje. ik kijk morgen rond 8 uur mijn mails na voor ik vertrek  
Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Bi top zoekt voor vanavond
49jarige man in hetero relatie maar met bi kantje. Ik zoek voor vanavond een onbehaarde sissy die graag onderdanig is. Ik wil lekker gepijpt worden en daarna wil ik je neuken. (Met CD)Leeftijd tussen 21en 35.liefst de streek rond Roeselare/Tielt. Bij reactie stuur ik foto. Ik kan ontvangen tussen 20u en 22u. Verplaatsen is geen probleem. Bij reactie stuur ik foto.  
Genieter 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond
Ik ben deze avond op weg tussen Gent en Doornik.1,7/70/16.Ik bekijk mijn mail rond 19u.Hou van stevige sex.Top.  
onderdanig 59 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Zoek keuring en meer
Deze verzorgde man 188/95 is rond de middag in de regio Boortmeerbeek/kampenhout. Bij welke dominant of top mag ik langskomen voor keuring en meer, veel kan. Jij hebt een gezonde bmi, intiem kaal en rond mijn leeftijd. Ik verzorgd, intiem glad geen bbs en niet roker.  

Zoek keuring en meer
Ron 56 jaar Limburg - HASSELT
geil
Op dinsdag rond 19u zou ik graag iemand onvangen als je binnenkomt zal ik al volledig naakt zijn.Wat verwacht ik is dat je lekker met mijn ongespoeld kontje gaat spelen en is goed gaat rimmen en mij lekker stijf pijpen als je condooms en glijmiddel meebrengt zal ik u misschien neuken maar is geen zekerheid u pijpen doe ik zeker want kan ik heel goed als je heel klein en heel dun geschapen kan je mij proberen te neuken spuiten mag je over mijn face en als toetje mag je in de douche over mij heen plassen mijn stats 56/181/70 en besneden lul 17/5 graag reageren met volledige stats en foto van je lul mag maar moet niet ik beantwoord mijn mails rond 15u laat gerust iets van je horen bij interesse.  
Eric 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Wie kan ontvangen voor geile date rond 18h45
1m75 75kg 16x4 bi Hou van soft Pijp graag tot einde  
Yolo 40 jaar Limburg - Ham
Sexclub
Wie is ongeveer rond mijn leeftijd dus rond de 40jaar en heeft zin om samen met deze bi man samen naar een club te gaan. Alleen afspreken voor een lekkere pijpbeurt mag zeker ook. En als je niet te groot geschapen bent mag je mij ook neuken.  

Sexclub
Meester 44 jaar Antwerpen - Kalmthout
Jonge pijper gezocht
Jonge Pijper gezocht rond de middag , wie wil mij eens even lekker leegzuigen stats en regio vermelden  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10