Zoeken naar safe

Uw zoekactie voor safe leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste keer sex met man
Hallo,ik ben een 38 jarige hetero man en fantaseer al lang om eens seks te hebben met een andere man,ik ben dus op zoek naar een hygiensche man tussen de 35 en 45 jaar met enig geduld aangezien het de eerste keer is,intiem geschoren,slank gebouwd,niet teveel lichaamsbeharing en bij voorkeur ontvang je in de ruime regio van zottegem.ik ben slank gebouwd,intiem geschoren,lichte stoppelbaard en enkele tattoos.wat verwacht ik? Pijpen,rukken en aangezien ik al wat ervaring heb met een strap-on zou ik graag(safe) in men kont geneukt worden,kussen doe ik niet. Stuur een berichtje met liefst meer dan één zinnetje waarin je jezelf voorsteld en hoe je de date ziet. Ik wacht in spanning af.  

Eerste keer sex met man
Jelle 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie weet is iemand te vinden
Ik zou nog een lekker verzetje kunnen gebruiken vanavond, ben versa, dan wel safe.T'liefst niet teveel gemail, een doener die van pijpen en mss meer wil genieten  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
Stan 34 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Wie doet me spuiten
Jonge Bi top 34 1m77 82 16*4 wil deze namiddag verlost worden van zijn zaad. Ik laat me pijpen en wil gerust iemand safe neuken indien gewenst. Ik kan niet ontvangen. Graag verzorgde mannen tot 50j  
Joke 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Opzoek naar een top
Hallo ik ben joke en ben dus een cossdreser. Ik ben op zoek naar mannen voor een leuke date en dat kan gaan van enkel je klaar pijpen tot neuken of je lekker aftrekken en op mijn voetjes klaarkomen. Het intieme is wel altijd safe de rest kan uiteraard zonder. Ik kan ontvangen in mijn mobilhome op een discrete parking hier ik de buurt. Heb je interesse dat graag een foto van je gereedschap en je stats.  

Opzoek naar een top
Bibottom 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Zin in je lekkere pik
Morgen voormiddag zoek ik een lekkere pik om te verwennen met mond en kont. Neuken safe graag.  

Zin in je lekkere pik
Bottem 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zwaargeschapen top(s)
Morgenmiddag ben ik Aalst en later in Gent en zoek een top die mij diep wil neuken. Mannen waar hun grote gerief onder een afdakje hangt hebben voorkeur. Alles safe en discreet. Je moet kunnen ontvangen, graag reactie met foto van je lichaam en ook. Kusjes  
bibottom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Vanavond Wachtebeke vanaf 21h30
Hallo, Ik ben vanavond te Wachtebeke en ben vrij vanaf +- 21h30. Ik zoek een geile date, liefst met een Top, maar is geen must. Lekker genieten, mag gerust kinky zijn, soft sm, bondage of gewoon lekkere sex. Ik zelf ben bottom, dus wordt graag geneukt, maar zoals ik al schreef , geen must. ben 1m72-73k-goed voorzien 18/5-int getrimd-discreet-hygienist-sportief-voor veel in-ook meerdere-safe en zeker geen fake en steeds op de afspraak. Wel graag hygiene en discretie. Ik heb toegang tot mail tot 16h30, nadien niet meer. Dus indien interesse zker mailen voor 16h30. Indien mogelijk ook,met adres.Indien u mailt ben ik op de afspraak tussen 21h30 en 22hr.  
Chango 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Gelijkgestemde(n)
Hi, Man van 52, athletisch en bisexueel, nylonlover, clean & safe op zoek naar gelijkgestemde(n) mogen er meer zijn, om in elkaars broek te zitten, te rukken, rimmen, tepels te bewerken, masturberen en neuken (indien het klikt). Ben op zoek naar dito mannen, min. 17 cm, intiem verzorgd uiteraard om deze namiddag te genieten. Kan ontvangen in Vilvoorde.  

Gelijkgestemde(n)
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben je ook zo geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ben je ook zo geil ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10