Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
uw slaafje 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
slaafje zoekt Meesteres
Mevrouw, U hebt een natuurlijke dominante uitstraling? Uw ogen zeggen meer dan 1000 woorden? U weet hoe U een slaafje moet/kan gebruiken? Dan hoor ik graag van U. U mag een wel opgevoed en degelijk opgeleid slaafje verwachten. Uw wens is mijn gebod. Het is de bedoeling dat we binnen onze functie beiden genieten van het samenspel. Daarom betaal ik niet voor Uw diensten. Uw genot en plezier staan centraal. Mijn rol is U te mogen dienen en gehoorzamen. Kan niet ontvangen, kan wel gemakkelijk verplaatsen.  
M.M 67 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aaibaar subje (v) gezocht
Uitkijkend naar een fijne, leuke meid met onderdanige bdsm interesses. Mijn bdsm draait rond de lust en sensualiteit van jouw knappe jij in gebondenheid, van de symbiose tussen pijn en seksualiteit. Geen seksuele gemeenschap daarbij, maar wel degelijk een sterke lust- en seksuele beleving. Ik zoek dus wél iemand die lichamelijk voldoet aan mijn wens: een jong en vrouwelijk lichaam, eerder slank en liefst niet te groot. Spreekt dit je aan en ben je bereid je -binnen jouw grenzen- over te geven aan een bdsm spel met deze bdsm-er met ervaring, een rustige, aangename, discrete 60iger, om samen te genieten van deze wondere belevingswereld?  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
Heer 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Genieten tussen de oortjes 'MINDPLAY' Dominante Heer komt dame des huizes inspecteren
Discrete man 60 veel ervaring als Dominant komt bij koppel (of dame alleen) op bezoek. De dame des huizes staat maar haar gezicht tegen de muur, benen lichtjes wijd en handen in de nek. Ze is opwindend gekleed en hoort de heren praten en afspraken maken, ze hoort hoe haar man vertelt aan mij dat ik haar rustig kan inspecteren! Langzaam ga ik achteraan haar staan, ruik even haar geur op in haar nek en raak dan langzaal haar oortje aan.... ze rilt en ik voel de spanning. Ik fluister zachtjes in haar oor: 'borsten vooruit en ellebogen naar achter' De dame des huizes verbetert haar houding en op mijn bevel draait ze zich om. Haar borsten zitten gespannen in de witte blouse met knoopjes en heel zachtjes maak ik een knoopje extra open. De heer des huizes zakt weg in de zetel en geniet van het spel hoe ik zijn vrouw zachtjes maar streng verder ontdek. Hoe ik haar zoen, hoe ik haar borsten bloot maak, hoe ze klaarkomt en ik van haar mijn subje maak. Discreet, tijdens werkdagen, klas  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt een speelse dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt een speelse dame
Xhristos 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt zeer speelse dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt zeer speelse dame
Mr F 61 jaar Antwerpen - Turnhout
Ben jij de onderdanige vrouw met zin in spanning?
Ben je op zoek naar Dominantie? Je laten keuren, bekijken, betasten? Vastgebonden worden? Blinddoek om? Geteased? Gebruikt? Misschien heb je zelf een fantasie die je wil beleven? Alles discreet en respectvol. Genieten is de boodschap. Dus leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Naakt moeten wel. Zin? Meld je met je wensen en liefst een (mag discreet zijn) foto. Mr F.  

Ben jij de onderdanige vrouw met zin in spanning?
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw houd van dit ?
Ondanks ik twee weken voor de gek gehouden ben en zelfs op een terras heb zitten wachten en degene niet kwam opdagen. Geef ik het niet op. Welke vrouw wilt wat spanning in haar leven. Wie heeft zoals ik een relatie. Wie wilt er niet alleen sex. Maar is ook in. Om samen mannen uit te dagen. Op een terras zitten. Sliploos zodat ze stiekem gluren en jij omdat ik erbij ben ze je niet kunnen lastig vallen. Naar een sauna gaan. Daar mannen opwinden samen met mij. Mischien zelfs een gangbang regelen is mogelijk. Gewoon samen genieten. Lachen. En vooral een gezonde spanning. En heel belangrijk. Niemand komt dit te weten. Wie is serieus aub  
Meester B. 54 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Meester zoekt Slut-Vrouw .
Welke Slut Vrouw wacht geknield en geblinddoekt op haar meester . Meester zal je lekker doen genieten ,soft of hard . Stuur rood voor hard , stuur groen voor soft. Meester zoekt Slut in jartellen of latex , naakt mag ook . Glad kutje gevraagd , of je zal eerst glad geschoren worden door mij voor we de sessie beginnen . Genot,voorspel ,likken,...de rest vertel ik je via een bericht . Wie het woord Slut kent hoeft eigenlijk weinig woorden te weten om te begrijpen wat komen zal . graag zelf kunnen ontvangen wat dan ook de uitdaging is om mij als Meester bij je thuis te kunnen ontvangen . Ook voor beginners ! Ingelmunster en omstreken ! M.B.  
Mr F 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wil?
Wil je je laten keuren, bekijken, betasten? Alles discreet en respectvol. Genieten is de boodschap. Dus leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Naakt moeten wel. Zin? Sonj….pa…. Je e-mailadres klopt niet. Gelieve terug te reageren  

Welke vrouw wil?
  1   2   3   4