Zoeken naar sc*

Uw zoekactie voor sc* leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw mist dit ?
Je hebt een druk bestaan. Single of getrouwd. Je partner is altyd druk. Je staat altyd wel ergens voor klaar. Sex heb je weinig tot nooit. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt passie voelen. Je wilt voelen dat een man je wilt. Je begeert. Die jou paar uur verwent. Tot je voldaan bent. En erna ga je naar huis en niemand komt dit te weten. Je wilt weer die opwinding in je leven. Je wilt soms een stiekem apje krijgen van iemand die zegt hij aan je denkt. Dat hij opgewonden is. Dat hij niet kan wachten tot hij jou weer voelt. Welke vrouw mist dit. Welke vrouw wilt dit. Reageer dan. Wie is real en serieus. Want ik ben die fakers beu. En voor de moraal ridders. Ja ik ben geen single man. Dat scheelt veel gezeur. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die gestoorden in hier.  
Sophie 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
velours tr sletje knippen
wie heeft zin om sexy heel vrouwelijk velours tr strak kort rokje sexy fijne nylos naaldhakken schrik van knipscharen en pixie kapsel geknipt kunnen worden vind het spannend kans geknipt te kunnen worden GENT of kust wvl,en Brussel  
modelslaaf 39 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
slaafje zoekt een meester(es)
kinky slaafje zoekt meesteres om te dienen 38/188/80 poseert graag als slaaf voor kinky rollenspel, als model voor foto en video, gemaskerd, gebonden of in outfit naar keuze. Ook als travoslet. into groepsgebruik, outdoors en en perverse scenario's.  

slaafje zoekt een meester(es)
koppel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Scenario
Wij zijn een seksueel zeer actief koppel. Zij is onderdanig en wil een rituele en taboeloze ceremonie ondergaan, moet avontuurlijk, gedurfd en zeer geil zijn. Hij is voyeur. We zoeken iemand die een uitgebreid scenario kan bedenken en schrijven. Kernwoorden: dresscode, mystieke ontvangst, speelse intro, undress, bodyshow en keuring, medische-, kinky- en perverse seks, anaal, vaginaal, oraal, offertafel, pijn- en lustbank, bizarre penetraties, verkrachting... Als het scenario klaar is zoeken we een Dominant om het uit te voeren.  

Scenario
gisteren
Dr x 62 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Dr onderzoek
Mevrouw,tijd voor uw jaarlijks volledig onderzoek,dr komt langs op afspraak,schrijf mij uw klacht echt alles bespreekbaar ook per mail .Laat uw geilste fantasie waarheid worden.  
gisteren
Yvan 51 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Soft onderdanige biman
Ik ben een soft onderdanige biman. Zou eens graag een avondje bij iemand naakt moeten doorbrengen en voor hem opdrachtjes moeten doen. Alles op voorhand bespreekbaar. Wie heeft een geil scenariootje in gedachten? Geen baard of snor niet roker.  
Bi slaafje 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi schierig
Wie wil deze onderdanige man vastbinden en blinddoeken en gebruiken  
Meester 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Grote lippen gezocht
Ik ben een zeer verzorgde meester xl. En ontvang een vrouw met lange schaamlippen. De bedoeling is om aan te zuigen en trekken. Grote clit is ook welkom. Discretie verzekerd.  
Peter 54 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Hucow gezocht voor milkingmachine
Ik ben al even in de ban van milking video's en zou graag zelf een milking machine kopen en uitproberen. Je raadt het al daarvoor heb ik een vrouw nodig die daar ook belangstelling voor heeft en dat wil uitproberen. Heb je hier interesse in dan hoor ik het graag. We kunnen er dan samen over mailen, misschien elkaar eens gewoon ontmoeten, bekijken wat er allemaal op de markt te vinden is, een machine kiezen enz... om dan uiteindelijk tot een hucow date te komen. Voor mij draait het echt om de milking machine er hoeft niets extra bij. Natuurlijk zijn jou wensen even belangrijk, als jij dingen wilt toevoegen aan het scenario dan kan dat. Belangrijk dat we goede afspraken maken over hoe de date zal verlopen zodat we er beiden tevreden op zullen terugkijken. groetjes en wie weet tot ... Peter  
Vernederslaaf 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vernedering gezocht
Wie neemt/leidt me ergens naartoe? Wie dwingt me te strippen? Wie laat me machteloos achter en geeft kledij pas terug na uitvoeren opdrachten. Ik sta open voor alle soorten van vernederende scenario's. Seks is geen essentieel onderdeel. kicks: vernedering, in/outdoor, exhib, pijpen, lichte bondage, opdrachten, ... altijd in voor een goed vernederend scenario  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9