Zoeken naar sc*

Uw zoekactie voor sc* leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, Ik zoek een vrouw die gedomineerd wilt worden, die doet alsof ze het niet echt wilt.die zich dan overgeeft aan mij. Gebruiken wel een codewoord, veiligheid en respect blijft de hoofdrol. Hopelijk schrikt het u niet af. Graag een mailtje met een foto. Groetjes  
21 dagen
STIJN 33 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Triootje
Hi, Ik ben Stijn een verzorgde normaal gebouwde Brusselaar en zoek naar 2 minstens bi-schierige dames die met mij een trio willen beleven. Ik heb dit al enkele keren mogen beleven, en wil het eens met nieuwe dames proberen. Dus zijn jullie 2 verzorgde, openminded, bi (schierige) of lesbische dames en willen jullie mij graag eens in jullie liefdesspel betrekken ? Stuur mij dan een berichtje en als het klikt, kunnen we samen "toffe dingen" doen Jullie prijs is mijn prijs ! Tot snel ? groetjes Stijn  
Patient 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
leegmaken van mijn prostaat als medische behandeling
Ik ben op zoek naar een hoogopgeleide vrouw die op regelmatige basis als behandeling mijn prostaat leegmaakt via een niet-seksuele sessie. Jij blijft dus professioneel (aangekleed, geen seks, ik raak je niet aan) en doet dit (bij voorkeur) op een professionele plek (bv tandartspraktijk, dokterskabinet, werkruimte psycholoog, schoonheidspecialist, kinesist, ..) eventueel met mondmasker of bijpassende outfit. Ik blijf bovenaan ook aangekleed. Wat is je tarief voor een sessie van 30 of 60 min? Praktisch: om de prostaat leeg te maken is het de bedoeling dat hij wordt gemasseerd via de anus met jouw vinger waarvoor je een handschoen aanhebt. Door de massage zal deze extra zwellen en zich vullen met vocht. Daarnaast stimuleer je soms de eikel. Dus regelmatig wordt de voorhuid naar achter getrokken en gehouden en zal de eikel en de rand errond worden gemasseerd. Wanneer de ejaculatie nadert, duw je de prostaat leeg (eventueel geen enkele andere stimulatie meer) en spuit ik in een potje.  

leegmaken van mijn prostaat als medische behandeling
22 dagen
Dragon 38 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Luxe locatie gezocht voor privé ero feestje
Voor een privé feestje van een aantal klasse koppels met hogere standaarden, (10-24 personen ongeveer) ben ik op zoek naar een geschikte luxe locatie in Oost- of West-Vlaandern om te huren voor een privé feestje (swingers). Zijnde een alleenstaande villa, herenhuis of zelfs kasteel, met bijhorende ruime parking.. Dit voor alle discretie maar ook met voldoende ruimte in het gebouw voor een uitgebreid diner (traiteur etc), dansruimte, speelruimte(s) die we kunnen inrichten, eventueel ook met de mogelijkheid tot overnachting, of hotels in de nabije omgeving. Dit voor 1 avond (incl. voorbereiding daags voordien en opruimen dag nadien). Indien u iets kan voorstellen, zal er bezoek op voorhand gebeuren om alles te bekijken en bespreken. Alles gebeurt correct, ook betaling met voorschot, eigen veiligheidspersoneel etc.. Op mails met nutteloze inhoud of fakers (die we moeiteloos herkennen) wordt niet gereageerd.  
Frank 48 jaar Antwerpen - Berchem
Sexy modeshow
Welke jongedame wil een modeshow komen geven. Ik voorzie de kledij en schoenen (jurkjes, lingerie, etc..). Terwijl je showt, masturbeer ik. Je mag op het einde 1 paar schoenen en 1 outfit meenemen bovenop de financiële vergoeding. Stuur bericht voor verdere info en afspraken. (Foto ter illustratie)  

Sexy modeshow
P P M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame welkom
Voor een leuk meisje of dame …..compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld... Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame welkom
Frank 48 jaar Antwerpen - Berchem
Sexy modeshow
Welke jongedame wil een modeshow komen geven. Ik voorzie de kledij en schoenen (jurkjes, lingerie, etc..). Terwijl je showt, masturbeer ik. Je mag op het einde 1 paar schoenen en 1 outfit meenemen bovenop de financiële vergoeding. Stuur bericht voor verdere info en afspraken. (Foto ter illustratie)  

Sexy modeshow
24 dagen
Man 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
zkt cickold / Vixen / ....
Welk koppel heeft interesse in één van de bovenstaande scenario's? Discreet en klassevol. Vergoeding te bespreken.  
24 dagen
verwenner 52 jaar Limburg - Leopoldsburg
zondag verwendag
Fijn, dat je mij mijn advertentie leest. Ben je op zoek naar een leuke en respectvolle man? Waarbij je in elkaar op kan gaan en van elkaar kunt genieten? Waarbij je serieus wordt behandeld en ik dat ook van jou verwacht. Waarbij na een ontmoeting en een leuke klik nog veel meer ontmoetingen gaan plaatsvinden, waarbij je elkaar verkent en beter leert kennen? Waarbij passie en energie elkaar zichzelf zullen versterken? Maar waar ik ook een sterke schouder voor je kan zijn? Nog steeds interesse of is er al een vuurtje in jou aangestoken? Reageer dan snel!  
26 dagen
Zakenvent 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk jong onderdanig sletje (van koppel) heeft zin? Intiem niet vereist.
Zoek een jong onderdanig sletje - eventueel van koppel - die er zin in heeft, zin om eens lekker onderdanig te zijn, eens lekker gehoorzaam te zijn en zich te laten gebruiken als een erotisch speeltje in rollenspel. Geen intiem vereist, ervaring niet nodig. Mooie vergoeding. Vergoeding omvat een startvergoeding en een aantal omslagen met extraatjes. Hoe ver ga je? Hoeveel omslagen en dus extraatjes wil je? Koppel met onderdanig sletje mag zich ook kandidaat stellen maar blijft een rollenspel volgens mijn scenario en geen trio. Bij interesse? Stuur me je gegevens, alleen of koppel, hoe onderdanig je bent en een gewone foto.  
  1   2   3   4   5