Zoeken naar scenario

Uw zoekactie voor scenario leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Barefun 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Durven samen puur genieten
Vingers die speels door je haar strelen, vingers die je nekspieren ontspannen, tongen die in mekaar verstrengelen, een likje aan je oorlel, een lief woordje in je oorschelp....als intro. Het kneden van je borsten, het hard zuigen van je tepels, vingers die zich een weg zoeken naar jouw natte poes en je lipjes zacht open leggen. Een vinger die sensueel over je geribbelde g spot sstreelt. Een tong die sensueel je klitje streelt, lippen die aan jouwen lipjes sabbelen, jij die mijn paal hard maakt voor de finale. Mijn harde wapen dat zacht in jouw grotje schuift en vervolgens steeds dieper stoot tot tegen...mijn zaadloze sperma dat diep in jouw grotje spuit, een finale waarbij jij een nieuwe climax krijgt, een leuke babbel en veel meer. Jij bent een dame girl next door, mag rijper zijn en mollig. Jij geniet van dit scenario. Deze slanke goed ogende gezonde man met niveau biedt het aan. Bij klick kan long term vriendschap. Koppel ook bespreekbaar. Mail mij vrijblijvend.  
gisteren
Kinky 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
spannend scenario soft bdsm ... wie durft?
Ik laat je binnen, maar je ziet me niet. Je kleedt je uit en doet de blinddoek om die klaar ligt. Ik begeleid je naar de slaapkamer waar ik een setting heb voorbereid : sfeer, geur, muziek, soft bdsm attributen. Je trilt van spanning en opwinding en mss een beetje angst (begrijpelijk). Ik stel je op je gemak, er gebeurt ABSOLUUT niets wat je niet wil, jij beslist. Je laat je vastgespen op het bed. Er is vertrouwen en je geeft de controle af, zachtjes neem ik de controle over en begin aan een verwensessie van kop tot teen en alles daartussen. JOUW genot primeert, ik geniet van jouw genot. Verwacht geen pijntoestanden, het is het feit dat je de controle afgeeft dat je opwindt. Je geniet, je wordt opgewonden en geil en laat je verwennen. Bij serieuze reactie en interesse stuur ik foto. We kunnen op voorhand videobellen zodat je ziet wie je zal ontvangen. Jij : leeftijd onbelangrijk, wel slank tot normaal figuur. Ik verwacht je ...  
Ray 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Date
Groot geschapen en athletisch gespierde vlotte man zoekt een fun date. Ingerichte massage ruimte, mooie locatie met privé parkeerplaats. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informatie. Leeftijd speelt geen rol.  

Date
Thomas 24 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
24 jarige op zoek naar fun!
24 jaar - 1m90+ - Jonge kerel op zoek naar geil plezier, ik sta open voor veel! En sta vooral geil! Stuur mij een berichtje met jouw scenario en we zien wat mogelijk is! Stuur alvast ook een foto mee!  

24 jarige op zoek naar fun!
Peter 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
rollenspel little bit grey casting (embarrassed nude female)
Dit rollenspel zou ik graag uitvoeren. Ik zit gekleed aan een tafeltje en jij doet een model casting. Ik stel je vragen , vraag naar je ervaringen, verwachtingen , waar je voor openstaat. De vragen worden beetje bij beetje intiemer. Ik vraag je ook of je iets wilt proberen, tonen,... Ik ben heel hoffelijk, als je iets niet wilt ga ik verder met de volgende vraag. Ik blijf gekleed en raak je enkel aan als dat functioneel nodig zou zijn om iets te proberen/tonen en je er uitdrukkelijk mee instemt. Ik verwacht dat niet. Een date waar ik niet uit mijn stoel kom is prima. Het gaat me om de spanning. Vragen kunnen wat kinky worden, bijvoorbeeld'heb je ervaring met tepelklemmen?, 'zweepje'. Aan jou om op moment zelf te beslissen of je het wil proberen. Vrouw, koppel of man welkom. Voor de mannen, het is GEEN SEXDATE, het gaat echt om het scenario de spanning van (semi-)naakt voor een vreemde staan en gesprekje te voeren. interesse ?  
bankdirecteur 36 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Elegante bankslet
Dag leuke Dame, fijn dat je dit hier leest. Graag ben ik op zoek naar iemand die durft. Scenario gaat als volgt... ik nodig je uit in de bank, ik laat de rol omhoog, laat u binnenkomen. Achter jou sluit de rol en sluiten de dubbele deuren... je weet dat je niet meer weg kan... en je merk dat we helemaal alleen zijn... jij bent vrouwelijk gekleed... stuur je foto en samen schrijven we het vervolg... Wel iemand die ook durft ;-)  
Wout 40 jaar Antwerpen - Geel
Discreet avotuurtje met knappe Xl naakt masseur.
heel mijn lichaam om je te verwennen. Geen vast scenario, ik voel aan wat jij het liefste hebt. Respect, veiligheid en hygiëne zijn standaard. Ik doe dit voor mijn plezier, niet hopeloos opzoek maar vind het erotische aspect van een date met gelijkgezinde dame zo spannend. Jou genot is mijn plezier. Benieuwd? Ik heb heel de week vakantie dus iets inplannen moet zeker lukken.  

Discreet avotuurtje met knappe Xl naakt masseur.
Jay 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage date
XXL 23cm geschapen sportieve man zoekt een spannende date. Sta open voor verschillende scenario's. Ingerichte massage ruimte. Kan zonder problemen verplaatsen. Graag reageren met regio, leeftijd ouder mag zeker en eventueel scenario.  

Massage date
10 dagen
Mert hakan 31 jaar Limburg - Diepenbeek
Zuiderse
Groot geschapen sportieve man zoekt kan ontvangen en verplaatsen. Op zoek naar een spannend geile date. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informat  
11 dagen
PowerfulFantasy 34 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Fantasie, heeft u die,...?
Hey jij daar, ben jij een dame met een rijkgevulde fantasie? Mis je spanning in je leven? Wel dan kunnen wij misschien wel helpen met deze fantasien te beleven! Ben een sportieve, nette man, kan ontvangen en heb een rijkgevulde fantasie. Het is de bedoeling dat als we afspreken, we ons steeds aan een vooraf afgesproken scenario houden, een mix van roleplay en seks. Een zalige combinatie als je het mij vraagt! Doe je mee? Bent u een dame met een rijkgevulde fantasie en wil je deze eindelijk eens echt gaan beleven? Stuur dan snel dan kunnen we evt een eerste scenario bespreken!