Zoeken naar scenario

Uw zoekactie voor scenario leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sub Switch 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Looking for exhib domi/master
Dag meester/sir, bij deze op zoek naar een leuke domi die into exhib/outdoor is om me te helpen dit verder te ontdekken en geile momenten te hebben. Wie (max 45 slank, niet ontknap...) wil en kan hierbij helpen. Het vinden van locaties, het uitwerken van scenario's (met meerder mag ook)... . Steeds wat opbouwen. Zoals je kan zien ook graag foto/film. Wel steeds anoniem (op foto/film) met (pup)masker. Ik ontvang niet. Mijn stats 33 177 70 16top (nog niet anaal beschikbaar). Liefst mensen die niet te ver zitten. Dominant mag man zijn, een koppel mm/mv... Hopelijk tot snel  

Looking for exhib domi/master
22 dagen
B.. 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geen gepraat
Hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Je komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me neukt met condoom + glijmiddel en erachter terug vertrekt. Onherkenbaar zijn door middel van bivakmuts is pluspunt. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en niet onmiddellijk klaarkomt. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Het zou voor deze zaterdag in de namiddag zijn, glijmiddel & condoom zullen aanwezig zijn)  
Senso 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Graag traag
Bij aankomst kleed je me al snel uit en heb ik enkel nog een slipje aan. Je houdt ervan om me uitgebreid te betasten en te strelen. En je vind het opwindend om mij langdurig te rukken en (meermaals) te laten exploderen. Eventueel geblinddoekt, vastgebonden, speeltjes Heb je ook een frisse adem, dan is tongzoenen ook fijn. En draag je zelf ook 'iets leuks' zoals een strak slipje, lingerie,... dan heb je alvast een streepje voor. Verder ook gewoon te vinden voor een leuke babbel met wat koffie om de 'eenzaamheid' te verdringen. Daarom mijn voorkeur voor ouder dan mezelf en, net als ik, een rustig karakter. Dus zeker niet voor 'het snelle werk' maar 'graag ... traag' Heb je een gelijkaardig scenario? Dan hoor ik dat ook graag. Ik kan me makkelijk verplaatsen in de ruime omgeving. Ik antwoord op elke normale, duidelijke reactie.  

Graag traag
23 dagen
Pijper 28 jaar Antwerpen - Schoten
Beter leren pijpen
Het is weer meer dan een jaar geleden dat ik nog eens gepijpt heb. Ik ben 28, 1m70, 69kg, 16cm met baard en snor. Ik zoek iemand (niet te ver) die kan ontvangen om mij te laten pijpen. Jij verzorgd en discreet. Doe me een voorstel met je leeftijd, locatie, scenario en foto graag.  
23 dagen
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Goed lezen
Ik ben een iets vollere man 1m70 85kg ik zoek iemand vast dat in het weekend moeiteloos kan ontvangen zat of zondag middag voor geile sex zoek iemand die ook wat fantasie heeft om zo geile scenario's waar te maken ik ben hetero maar pijp al graag eens en wordt ook graag gebeukt ik ban van regio hulste dus liefst iemand uit de buurt voor de weekends graag reageren met wa uitleg van meer dan 1 zin vragen vuur maar af  
Tom 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
medisch onderzoek
wil graag een grondig medisch schoolonderzoek herbeleven, met alleen (zweet) sokken en broekje aan in de gang wachten om bij de doc te komen. wie ervaring mee? rollen omdraaien kan ook. graag antwoord met stats, eventueel foto, scenario, instrumenten, ....  

medisch onderzoek
24 dagen
bibottom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Voor nu
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
26 dagen
One time only 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
De rollen omdraaien
Ik ben een zeer dominant type (hard/ruig neuken, vernederen, spuwen/spuiten in het gezicht, ...). Maar ik ben de laatste tijd nieuwsgierig geworden naar hoe het gras is aan de andere kant. Ik wil eens voelen wat ik mijn sletjes aan doe dus ga ik mezelf eenmalig vol overgave aan iemand geven. Deze persoon mag mij gebruiken als persoonlijke slet/slaaf en ik mag geen 'nee' zeggen. Stuur me je scenario en ideeën door samen met een foto van je pik. De beste match mag me anaal ontmaagden. Max. 40 jaar.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geen idee wat ik wil...
Ik ben Stijn, een sportieve, jonge (?) man van 33 uit de regio Gent. Een 8-tal jaar geleden heb ik het geluk gehad om op uitnodiging van de vrouw eens een heel prikkelende avond te mogen beleven met een openminded bi-koppel. Nadien heb ik hier echter niets meer mee gedaan. Maar nu wil ik daar graag verandering in brengen. Al ben ik nog aarzelend. Ik vind mannen allerminst aantrekkelijk, maar ben ergens wel benieuwd naar het fysieke aspect. If that makes sense? Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan makkelijk verplaatsen in heel Vlaanderen. Uiterste discretie geboden. Wie heeft het perfecte scenario in de aanbieding? Misschien tot snel?  

Geen idee wat ik wil...
26 dagen
klaas 55 jaar Antwerpen - Zoersel
bi bottom zoekt lekkere tops
Wie wil er lekkere sex met een bottom ik sta voor veel open . Geef een leuk scenario en wie weet  
  1   2   3   4   5   6   7