Zoeken naar schoo*

Uw zoekactie voor schoo* leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
VOOR AL DIE FAKERS
Die mannen die zo graag in hun blootje dat tuintje wilden schoonmaken! Had er 4 die gingen komen om zeker te zijn, ze gingen allemaal komen! Tot het zover is..dan zie je niemand... Heb niemand meer nodig, doe het wel zelf, kan niet blijven wachten! Maar...als er toch nog mannen, travesties of vrouwen in hun blootje willen komen rondlopen mag altijd voor de zeldzame niet fakers! Zo is dat ook voor travesties, vrouwen , mannen, de meesten zijn fake! Af en toe heb je wel een correct persoon! Sinds internet bestaat, hoe meer fake! Dat is de realiteit! Spijtig ...!  

VOOR AL DIE FAKERS
11 dagen
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Medisch onderzoek
Bij wie kan ik mij aanbieden in slip op boxer om een onderzoek te ondergaan zoals vroeger op school? Kan enkel verpl  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WIE KOMT MIJN KOERTJE SCHOONMAKEN
Zoek dringend een persoon, man of travestie 20j-40j die mijn koertje kan schoonmaken! Als kan voor vrijdag, zaterdag of zondag! En geen fakers, die altijd antwoorden! Wens GEEN FAKERS!  

WIE KOMT MIJN KOERTJE SCHOONMAKEN
loopse teef 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
straathond van goede komaf is op zoek naar een baasje voor vele uren spelplezier. Deze hond wil streng opgeleid worden en alles doen om zijn baasje te plezieren. de teef likt graag de ballen van haar baasje en neemt zijn pik helemaal tot diep in haar keel. Ze stopt met volle toewijding haar tong diep in het gaatje van haar baasje en likt alles netjes schoon. Het zaad en de pis van haar baasje zijn een ware traktatie voor haar en ze begint te kwispelen bij het idee door haar baasje taboeloos vernederd en misbruikt te worden. Dit teefje is extreem onderdanig en tot alles bereid  

aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
13 dagen
peter 45 jaar West-Vlaanderen - Tielt
medisch onderzoek
bij wie kan ik terecht om mij in slip aan te bieden voor een medich onderzoek zoals vroeger op school?  
16 dagen
Eva 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht echte top man
Hallo heren, Is er iemand die openstaat voor een langere date? Geen vluggertje in het bos. Een date die draait rond discretie, anonimiteit, controle, dominantie. Ik wens in de rol te kruipen van een bang onervaren meisje dat zich machteloos in een kamer bevind met een hunkerende man die graag de leiding neemt. Die geniet van macht en controle en de date naar zijn hand zet. Iemand die op mij komt liggen en me laat kreunen onder zijn gewicht en kracht, die mij machteloos neer houd en penetreert maar ook mij op zijn schoot leid en me dwingt hem te bereiden. Ik zoek niet iemand die zich graag passief laat verwennen maar iemand die geleid door zijn mannelijkheid graag de touwtjes in handen heeft. Graag een uitgebreide date op een comfortabele locatie, meerdere standjes en uitgebreid spannend spel en voorbereiding. Ik onder jouw controle, geblinddoekt en volledig anoniem in vrouwenkleding. 1m76 normaal tot slank gebouwd, 70kg. Opgelet, ben geen echte tv of geloofwaardige vrouw.  
16 dagen
28j onderdanig 28 jaar Limburg - Maasmechelen
28J onderdanig
Opzoek naar iemand die me kan ontvangen en me wilt onderzoeken zoals vroeger op school, ik kom binnen kleed me volledig uit of tot men boxer, u meet en weegt mij, controleert mijn buik en rug, dan kom ik voor u staan en inspecteert u mijn penis en balzak en moet ik een urine- en/of spermastaal produceren, ben 28j 1m82 84kg intiem behaard(mag u scheren), u bent 40+,ook in voor date waarbij ik naakt als slaafje rondloop en u mij betast en dingen beveelt te doen zoals jou zuigen of mezelf onderplassen andere voorstellen welkom, graag reactie met wat u wilt doen  
17 dagen
onderdanig 28J 28 jaar Limburg - Maasmechelen
28j onderdanig
opzoek naar iemand die me kan ontvangen en me wilt onderzoeken zoals vroeger op school, ik kom binnen kleed me volledig uit of tot men boxer, u meet en weegt mij, controleert mijn buik en rug, dan kom ik voor u staan en inspecteert u mijn penis en balzak en moet ik een urine- en/of spermastaal produceren, ben 28j 1m82 84kg intiem behaard(mag u scheren), u bent 40+,ook in voor date waarbij ik naakt als slaafje rondloop en u mij betast en dingen beveelt te doen zoals jou zuigen of mezelf onderplassen andere voorstellen welkom, graag reactie met wat u wilt doen  
17 dagen
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Medisch onderzoek
Ik zit al een tijdje met de fantasie om nog eens een medisch onderzoekje mee te maken zoals vroeger op school. Alleen zou de dokter nu wat verder mogen gaan en me een lekker hoogtepunt mogen bezorgen. Ik ben wel alleen op zoek naar 'soft' contact. Ik ben 29 jaar, groot en slank gebouwd en goed geschapen. Alleen op zoek naar serieuze mannen die zichzelf uitgebreid voorstellen en een concreet voorstel doen via mail. Liefst kan jij ontvangen in mijn regio of in/rond Leuven. Een foto kan ook altijd helpen om mijn aandacht te trekken. Hopelijk tot snel!  
  1   2