Zoeken naar schoo*

Uw zoekactie voor schoo* leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SpuitSluttyCDvol 48 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Geile CD wil je privé speeltje zijn, spuit me lekker vol warm zaad mmm
Hallo schatttekes, echt geil Kinky CD-sletje, volledig onthaard klein sissypikje en balletjes stevig afgebonden, lekkere neukkontje met dikke billen lekker zacht om tegen te rammen wanneer je je dikke paal helemaal in me boort, zo ver dat je dikke ballen tegen mijn afbindballetjes kletsen bij elke stoot. Vind het zalig als je je eerste kwakje zaad op mijn neukgaatje spuit, daarna lekker je pik opnieuw in men ondertussen lekker creamy sissykutje stoot om je ballen helemaal leeg te spuiten. Als dessert lik ik je graag schoon. Ipv je pik af te vegen met toiletpapier zal ik je hele pik, ballen en eventueel je buik (waar je zaad lekker plakt) helemaal aflikken om zo veel zaad als mogelijk op te lekken. Je pik en eikel worden zeker grondig afgelekt, de laatste druppel die uit je paal komt MMM lekker. Zegt een date als deze je iets, schrijf me aan. De juiste geilaard wil ik graag ontvangen, je mag me ook bij jouw thuis uitnodigen. Tot later schattteke XXX Kinky slutty CD  

Geile CD wil je privé speeltje zijn, spuit me lekker vol warm zaad mmm
sissy slavin 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
sissy dienstslavin biedt haar huis aan
closetsissy van 43, wonende in een leuke moderne villa, is de tweede week van april alleen thuis. Een sissy hoort geen vrije tijd te hebben, dus ik zoek een inventieve dominant die hier iets mee kan. Veel is mogelijk, zolang de focus niet puur op het seksuele ligt. U een rustige avond terwijl schoomeisje straflijnen pent, U een filmavond terwijl baby kleurplaten kleurt, U een sauna avond terwijl de meid alles opruimt, U lekker in de zetel terwijl ik als urinoir in de douche op u wacht, U een lekker maal, ik de hondebrokken, U gezellig kijken, ik als een idoot voor een pubblieke cam,...de mogelijkheden hangen volledig van U af. Ik beschik over een mooi huis, een hoop accesoires en kledij, maar u kan evengoed sissy extra dingen laten aankopen. Dit aanbod kan voor een dag, een nacht, of enkele dagen na elkaar. Inventiviteit boven het plat lichamelijk. Elke mail wordt snel en beleefd beantwoord.  

sissy dienstslavin biedt haar huis aan
dienster 43 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
sissy dienster stelt huis ter beschikking
closetsissy van 43, wonende in een leuke moderne villa, is de eerste week van april alleen thuis. Een sissy hoort geen vrije tijd te hebben, dus ik zoek een inventieve dominant die hier iets mee kan. Veel is mogelijk, zolang de focus niet puur op het seksuele ligt. U een rustige avond terwijl schoomeisje straflijnen pent, U een filmavond terwijl baby kleurplaten kleurt, U een sauna avond terwijl de meid alles opruimt, U lekker in de zetel terwijl ik als urinoir in de douche op u wacht, U een lekker maal, ik de hondebrokken, U gezellig kijken, ik als een idoot voor een pubblieke cam,...de mogelijkheden hangen volledig van U af. Ik beschik over een mooi huis, een hoop accesoires en kledij, maar u kan evengoed sissy extra dingen laten aankopen. Dit aanbod kan voor een dag, een nacht, of enkele dagen na elkaar. Inventiviteit boven het plat lichamelijk. Elke mail wordt snel en beleefd beantwoord.  

sissy dienster stelt huis ter beschikking