Zoeken naar schoo*

Uw zoekactie voor schoo* leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

5 dagen
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge dames steunen
Het einde van het schooljaar komt eraan en de examens staan voor de deur ,waarschijnlijk hebben sommige dames eens nood aan ontspanning. Ik ben een zeer knappe man die graag dames eens wil verwennen op kamers. Jullie krijgen een mooie financiële vergoeding in de plaats om je studies te kunnen vergoeden.  
26 dagen
Oraal 59 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Gezocht: Dame voor wederzijdse liefdevolle orale verwennerij Geen intiem
Lieve dame, Ik (man, 59) ben op zoek naar een sensuele dame die open staat voor liefdevolle orale verwennerij bij elkaar. Elkaar zachtjes plagend verkennen met vingertoppen, lippen en tong. Vol passie en tederheid elkaar proeven, mijn lippen in jouw warme schoot, intens en liefdevol. Een harmonie van geven en ontvangen, een overgave aan een woordeloos verlangen op het ritme van jouw wiegende lijf en diepe ademhaling. Intiem contact is niet nodig. Graag enkel een reactie bij oprecht interesse. Lieve likjes, Frank  
28 dagen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later.