Zoeken naar seks

Uw zoekactie voor seks leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Frederik 66 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Samen genieten met drie
Ben gehuwde man van 65j. Vriendelijk, rustig en verzorgd .geen baard of snor en niet rookt . Komt afspraak na .Kan ik iets meer betekenen in jullie seks leven om uit de sleur te komen en opnieuw te genieten van seks .Vragen staat vrij . Grt  
28 dagen
Zeno 19 jaar Antwerpen - Duffel
Jonge gast zoekt koppel voor trio
Ik ben Zeno ben 19 1m74 bruin haar bruine ogen en gespierd maar niet overdreven graag had ik via deze weg een koppel leren kennen voor een trio ik zelf ben bi top dus seks met een man ben ik niet vies van maar zelf gebruikt worden wel ik zoek ook liefst iets in de buurt kan niet ontvangen en niet ver verplaatsen want een rijbewijs heb ik niet ik hoor het graag liefst met een foto dan krijgen jullie er uiteraard eentje terug  
28 dagen
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gemoedelijk
Hallo daar beste koppels, Ik ben een man van de wereld van 53 uit Antwerpen. Ik heb in de weekends (en soms ook tijdens de week) vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede en een derde keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Maar ook met een eventuele toeschouwer heb ik geen probleem.Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert  
28 dagen
Misterxxx 56 jaar Limburg - Maastricht
Gezocht....ruimdenkend koppel of dame
Zijn jullie ruimdenkend, spontaan en ook oprecht...? Ik zoek het juiste stel dat geïnteresseerd is trio, cuckolding, wie sharing, 1 op 1, misschien ook in massage, foto/film of non-prenetratie seks. Andere voorstellen? Veel kan niets moet. Ik ben een sociaal vaardige mid-vijftiger uit Maastricht. Normaal postuur, verzorgd uiterlijk en een gezond lijf. Zijn jullie oprecht geïnteresseerd in een prikkelende date, laat me iets weten en reageer op dit berichtje. Discretie is voor 100% gegarandeerd.  
29 dagen
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
mission impossible
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Jeff 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Deze week: (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om deze week met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Bij voorkeur tijdens de werkuren. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

Deze week: (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
29 dagen
een zestiger 64 jaar Limburg - Lommel
trio softbi
Wat ouder maar nog altijd zin in nieuwe dingen ... Zoek ruimdenkend koppel voor trio. Heel veel kan, niks moet, maar op mijn verlanglijstje staan sowieso: haar strelen en beffen; hem pijpen; hen allebei likken voor, terwijl en nadat ze seks hebben ... Ik ben verzorgd en discreet, en ik verlang hetzelfde van hen ...  
29 dagen
Bi-verwenner 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top) om samen met en van mekaar te genieten. Een wat dominanter stel, of een van beiden mag gerust. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, eventueel op haar aanwijzingen en wensen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij heel veel gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen.  
Abcd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (08/04): (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om deze namiddag met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m80, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot straks?  

Vandaag (08/04): (ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Davy 49 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bi man zoekt koppel
49jarige slanke bi man in zoekt koppen waarbij de man ook bi is om samen leuke momenten te beleven en geile seks te hebben waarbij veel mag maar niets moet. Indien het klikt voor regelmatig af te spreken. Ik kan gemakkelijk af spreken zowel overdag als s avonds tijdens de week als in het weekend.  

Bi man zoekt koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10