Zoeken naar senior

Uw zoekactie voor senior leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Bottom zoekt
NU vrijdag verplaats ik voor een date in de omgeving. Veel kan geil kinky en meer voor senior of senioren koppel mag. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en voor veel te vinden zonder extremen. Ben real hou niet van baarden en rokers.  
Carlo 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke man ?
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar ik wil graag eens me eerste bi ervaring meemaken. Ik merk ik enorm opwondend word als ik Lingerie aandeed. Ik zoek een senior man liefst ouder dan 65 die me laat pijpen en me eens wilt neuken. En als het bevalt dan liefst regelmatig. Ik geil op leeftijd verschil dus hoe ouder hoe liever. Wie is real. Afstand speelt geen rol. Heb ook de wens om in een vrachtwagen , stal in een wei of boerderij genomen te worden. Dus degene die dat kan regelen mag zeker reageren. Ik verlang wel een reactie met foto van pik en lichaam. En iemand met zwaar behaarde pik maakt zeer zeker ook eens kans  

Welke man ?
19 dagen
Regelmatig 60 jaar Antwerpen - Kasterlee
Vaste dater
Is er iemand die interesse heeft om af en toe af te spreken met een (bijna) behaarde senior van 60 ? Heb een ruime interesse waarbij veel kan en mag, ben dus ruimdenkend. Ben op zoek naar iemand die kan ontvangen. Discretie gevraagd en geboden.Meer info op aanvraag. Graag regio Mol, Geel, Kasterlee. Ernstige advertentie.  
19 dagen
Geilaard 40 jaar Antwerpen - Lier
Senior
Ik ben een mollige 40jarige hetero maar ik word tegenwoordig zo geil van oudere mannen. Dus zijn senioren 70+ ofzo die graag met mij willen spelen?  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt een vaste bi-senior in de streek van Roeselare, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie, waar alles kan en niets moet. Ben nudist: loop graag naakt. Hygiëne en discretie. Vriendschap is ook belangrijk. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennismaken. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Fakers, en andere onnozelaars zoek het elders.  

Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
21 dagen
Peter 64 jaar Antwerpen - Rumst
Voor nu
Onderdanige volslanke senior sta voor veel open , indien gewenst kan ook plas. 64/165/98  
Sis 30 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Iemand interesse? Senior mag ook.
Stiekem ben ik heel geil, voel me helemaal sissy. Draag graag een pruik, high heels, rokjes en een beetje mascara, foundation. Ben volledig onbehaard en wil maar 1 ding: goed geneukt geworden.  

Iemand interesse? Senior mag ook.
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik val NIET op jong graag vanaf 60 j. Uw uiterlijk niet van belang dus volslank of buik zeer welkom. Bij voorkeur iemand om af en tie ontmoeting. Geen piercing of tatoage type dat wil ik niet en zelf heb ik het ook niet. Ik ben licht onderdanig ingesteld en dus volgzaam. Veel kan. Ben 1m73. Gbbs 85kg. Men pik kan goed spuiten [zie foto ] als je dat wenst . Ik vind een dikke pik geil en je mag me gebruiken. Ik reageer op mail met meer dan paar woordjes En graag met foto erbij van lul. Graag iemand voor af en toe geil contact. Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
22 dagen
Quinten 68 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek geile senior
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan op de middag ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10