Zoeken naar serieus*

Uw zoekactie voor serieus* leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Piet 44 jaar Antwerpen - Retie
Meesteres zoekt een vrouw
Ik een 45j man. Moet in opdracht van een meesteres een vrouw zoeken. Die als een lust slet gebruikt wil worden. En die haar wil dienen samen met mij. Dat wij gebruikt worden voor haar genot. Welke vrouw ziet dit zitten. Wie wilt er meer spanning in haar leven. Wie is openminded en houd van kinky dingen. Je wensen worden ten allertijde vooraf goed besproken en worden altyd gerespecteerd. Wie durft de stap te zetten. Ook als je dit wilt doen zonder medeweten van je man. Je geheim is veilig bij ons. Ze zoekt iemand voor langdurig kontakt. Als het klikt. Wie is serieus en we kijken enorm uit naar die ene serieuze vrouw die reageert. Want we zoeken al heel lang naar een betrouwbaar iemand  
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw mist dit ?
Je hebt een druk bestaan. Single of getrouwd. Je partner is altyd druk. Je staat altyd wel ergens voor klaar. Sex heb je weinig tot nooit. Is er al eens sex dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt passie voelen. Je wilt voelen dat een man je wilt. Je begeert. Die jou paar uur verwent. Tot je voldaan bent. En erna ga je naar huis en niemand komt dit te weten. Je wilt weer die opwinding in je leven. Je wilt soms een stiekem apje krijgen van iemand die zegt hij aan je denkt. Dat hij opgewonden is. Dat hij niet kan wachten tot hij jou weer voelt. Welke vrouw mist dit. Welke vrouw wilt dit. Reageer dan. Wie is real en serieus. Want ik ben die fakers beu. En voor de moraal ridders. Ja ik ben geen single man. Dat scheelt veel gezeur. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen al die gestoorden in hier.  
gisteren
Piet 44 jaar Antwerpen - Retie
Meesteres zoekt een vrouw
Ik ben een 45 j man. Ik moet in opdracht van me meesteres een leuke vrouw zoeken die graag samen met mij wilt dienen als haar lust object. Iemand die openminded is. Weinig taboes heeft. Iemand die een langdurige relatie wilt opbouwen met mij en de meesteres. Je leeftijd speelt geen rol. Van jong tot oud is welkom als je maar serieus bent. Al je wensen en grenzen worden gerespecteerd. Wie o wie meld zich.  
Zoete Zonde 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoete zonde (secret)
Heb je zin in een secret guilty pleasure? Ik ben 52j, man, nette fysiek, sportief, 1m84, grijs-blauwe ogen, respectvol maar ook dus een beetje ondeugend, en op zoek naar een partner in crime voor een secret date (te herhalen als het klikt). We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij: ik vraag en geef enig niveau voor een diepgaande babbel, maar ook niet altijd te serieus. Mijn liefste knuffel is curieus, ook avontuurlijk maar discreet, je hebt een verzorgd voorkomen, en je kan tijdens de week, overdag afspreken in regio Gent. Zegt het je iets? => Gewoon hier contact opnemen, ik stuur altijd een berichtje terug.  

Zoete zonde (secret)
Louis 52 jaar Limburg - HASSELT
Mature dame 60plus gezocht
Verzorgde jonge vijftiger is op zoek naar vast contact met een dame vanaf 60jaar en ouder voor zachte erotiek. Een koppel van deze leeftijd mag ook reageren. Vrijblijvend kennismaken kan altijd. Elk serieus voorstel krijgt mijn antwoord. Genieten van het leven is de boodschap, welke dame zet de stap?  
10 dagen
Frederic 42 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Discreet genieten
Hey hallo, Waarschijnlijk een speld in een hooiberg maar k wou het toch proberen.... Ik ben een heel sportieve, natuurlijk gespierde veertiger, gelukkig getrouwd, goeie job enz. Maar ik mis een beetje avontuur in bed en ik ben absoluut geen hoerenloper of zo....daarom wil ik hier eens zoekertje plaatste. Zijn er hier vrouwen die hetzelfde gevoel, hetzelfde verlangen hebben als ik? Misschien kunnen we elkaar daarbij helpen om die te vervullen? Dit is een serieus zoekertje waar respect en discretie centraal staan. Interesse? Dan hoor ik het heel graag. Grtjs Frederic  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze maandag overdag misschien?  

Naakt masseren/sliploze wandeling nu?
13 dagen
Jan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik heb twee opties. Of ik regel een locatie. Ik regel via een adv de mannen die je wilt. En ik sta in voor je veiligheid. Zodat je kan genieten zonder je zorgen te maken dat er iets gebeurt. Optie 2. Ik heb een meesteres met een groot netwerk. Ze kan heel veel regelen. Ook zoekt ze een echte slet die ze voor alles kan inzetten. Dus maak je wensen kenbaar en wat je het liefste hebt. Ik doe dit zonder medeweten van mijn partner. Dus als jij dit stiekem doet is je geheim veilig bij mij en bij de meesteres. Welke vrouw wilt dit. Getrouwd of single mag reageren. Van jong tot oud is welkom. Wie is serieus. Wie is real en geen fake  
13 dagen
Namaste36M 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Samen ontspannen en genieten van het "zen" gevoel
Vandaag geen plannen en nood aan alles wat in je omgaat, eens volledig los te laten? Wel laat me je dan bij de hand nemen, en je tonen aan de hand van een zenmeditatiesesie dat het ook anders kan zijn. Sfeer, muziek, geur en alle allerhande ademhalingsoefeningen zullen je naar de plaats brengen in je mind waar je nood aan hebt! Ik neem dit heel erg serieus, no games, zenmeditatie heeft mezelf verder geholpen in het leven. Hoop dat het voor u hetzelfde kan doen! Interesse pm Namaste!  
16 dagen
anton 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in crime
Ik zoek een geile meid om als “partner in crime” samen te daten met andere koppels. Wij zijn dan zogenaamd een koppel. Discretie gevraagd en gebonden. Bi zeer welkom. 1000% serieus en discreet. Xxx Wie durft?!  
  1   2   3