Zoeken naar sexy

Uw zoekactie voor sexy leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sexy koppeltje 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
terrasje deze namiddag / avond in Brussel ?
wij zijn vlot en aangenaam sportief koppel. we zoeken een leuke dame of koppel om late namiddag of deze avond een terrasje of een restaurantje te doen in Brussel centrum. zij 65j 1m60 52kg hij 57j 1m73 68kg. wij zijn discreet en verzorgd. wij kunnen nadien verder afspreken bij ons in het centrum. interesse ? stuur ons berichtje met wat meer info.  

terrasje deze namiddag / avond in Brussel ?
SexyKoppeltje 65 jaar Antwerpen - Schelle
Leuke dame gezocht
Langs deze weg zoeken wij een leuke dame voor vriendschap en om samen regelmatig af te spreken. Een eerste afspraakje kan op neutraal terrein, iets gaan drinken of eten. Zij bi 65j 1m60 52 kg en hij 57j 1m73 68kg. Wij hebben brede interesses en houden van reizen.  

Leuke dame gezocht
sexy koppeltje 65 jaar Antwerpen - Schelle
Kennismaking op een terrasje ? donderdag of vrijdagavond ?
Welke dame heeft zin om met ons eens een terrasje te doen met het oog op een kennismaking en een regelmatig erotisch contact. Wij zoeken een vlotte dame om regelmatig eens mee af te spreken. zij 65j 1m62 52kg blond en bi. hij 57j 1m73 68kg. wij zijn verzorgde normale mensen. graag reactie met woordje uitleg. voorkeur voor uit onze streek.  

Kennismaking op een terrasje ? donderdag of vrijdagavond ?
sexykoppel 57 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
een leuke kennismaking in de hoofdstad ?
wij zijn een sportief slank koppel. zij 65j 1m60 52kg hij 57j 1m73 68kg. welke leuke dame wil eens een terrasje doen in de hoofdstad op een avond ? bij juiste klik kan er veel en kunnen we afmaken naar onze flat in het centrum,... bij interesse stuur een berichtje met iets meer info over jezelf en jouw wensen...  

een leuke kennismaking in de hoofdstad ?
bi-schierige sub 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi-dame gezocht voor vrijdag 21 juni
WIJ ZIJN een FWB-stel. Zij is een 42-jarige, slanke, sexy, intiem gladgeschoren en bi-schierige dame, die (met medeweten an haar cuck-echtgenoot) sinds enkele maanden zijn sub is. Hij is 50, normaal gebouwd, normaal geschapen, intiem geschoren en haar dominante gids op haar erotische ontdekkingstocht. WIJ ZOEKEN voor vrijdag 21 juni een bi-dame of stel voor een date zonder volledige PR waarbij haar eerste V-V-ervaring centraal staat. Zij valt op slanke tot normaal gebouwde dames met een karaktervolle uitstraling (hij houdt daar ook van) en grijzende heren die ouder zijn dan haar met een niet-afgelikte look. INTERESSE om ons in de vroege avond te vergezellen naar de sauna en/of later op de avond en 's nachts bij ons thuis (regio Leuven)? Stuur ons dan een mail met meer info over jullie beiden en een (anonieme) foto van beiden. Bij wederzijdse interesse bezorgen wij ons gsm-nummer en onze skype-contactinformatie om verder kennis te maken en concreet af te spreken.  

Bi-dame gezocht voor vrijdag 21 juni
Sexy Koppeltje 65 jaar Antwerpen - Schelle
spannende momenten delen...
Langs deze weg zoeken wij een vaste (sex)vriendin. Een vast contact om eens een stapje in de wereld te zetten, iets gaan eten, een activiteit maar ook gezellig met zijn drieën genieten. Wij hebben brede interesse, werken allebei en reizen ook graag. zij is een blonde slanke stoot van 65j maar veel jonger van geest, 52kg. hij 57j 1m73 68kg sportieve rustige vijftiger. wij zijn verzorgd en gezond. zoeken geen extremen maar een vlotte rustige dame die wil genieten samen met ons.  

spannende momenten delen...