Zoeken naar single

Uw zoekactie voor single leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Lentekriebels
Hallo dames, hier een leuke 39j verzorgde hetero zeer potente m, 1m85,79kg en niet slecht voorzien (19x5). Wegens mijn huidige drukke job en co-parenting situatie, ondertussen al een tijdje bewust single. Maar met een zeer hoog libido en de lentekriebels momenteel aan't rondkijken voor een verzorgde aangename dame, liefst uit limburg om een leuke vaste FWB relatie op te bouwen zonder lasten of verplichtingen, just fun. Heb je interesse om me wat beter te leren kennen, laat dan zeker een reactie achter. En wie weet welke leuke tijden ons nog te wachten staan. ;)  

Lentekriebels
Filip 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker glaasje wijn, een prettige en ontspannen babbel ...
... en elkaar wat teasen en pleasen ... Welke leuke jonge vrouw heeft daar zin in, een van de komende dagen? Het kan heel discreet bij me thuis. Ik ben single, maar niet meteen op zoek naar een relatie, wel naar een prettige date waar we allebei beter van worden :-)  
Jayden 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Leuke sportieve man zkt spontane vrouw
Sportief, joviaal single man op zoek naar leuke vrouw. Zk toffe babbel, drankje , etentje.. de rest zien we wel bij klik. Woon omgeving brugge. Grtz en mss tot zo Leeftijd en uiterlijk minnder van belang  

Leuke sportieve man zkt spontane vrouw
gisteren
Filip 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker glaasje wijn, prettige ontspannen babbel, wat teasen en pleasen ...
Welke leuke jonge vrouw heeft daar zin in, een van de komende dagen? Het kan heel discreet bij me thuis. Ik ben single, maar niet meteen op zoek naar een relatie, wel naar een prettige date die bij allebei een goed gevoel achterlaat.  
Raf 53 jaar Antwerpen - Ekeren
Hallo
Hey hey,ik ben een single man op zoek naar een toffe leuke vrouw,bij interesse gewoon even een berichtje sturen en dan spreken we verder wel af dus je gegevens niet vergeten dan e,groetjes  

Hallo
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Serieusze knappe vrouw gezocht
Welke knappe vrouw zoekt ook iets serieus hierop? Ik ben 51j jong met IQ/EQ, blond, verzorgd, tattooloos, gbbs, plussize, optimistisch, humoristisch en hou van zon-zee-strand, wellness, etentjes en nog veel meer. Interesse? Dan hoor ik het graag met je voorstelling.  
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Serieusze knappe vrouw gezocht
Welke knappe vrouw zoekt ook iets serieus hierop? Ik ben 51j jong met IQ/EQ, blond, verzorgd, tattooloos, gbbs, plussize, optimistisch, humoristisch en hou van zon-zee-strand, wellness, etentjes en nog veel meer. Interesse? Dan hoor ik het graag met je voorstelling.  
gisteren
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage
gisteren
Eddy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Leuke verzorgde vrouw, ook rijpere vrouw tot.....jaar welkom.
Ik, groot, net, zeer hygiënisch, single man van 60 jaar zoekt contact met leuke verzorgde vrouw, ook rijpere vrouw tot....jaar voor fijne geile ontmoetingen met respect en in alle discretie. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Liefs xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10