Zoeken naar situatie

Uw zoekactie voor situatie leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
proxie 35 jaar Antwerpen - Mol
Op zoek naar een vaste minnares
Hi dames, in veel langdurige relaties komt het voor dat de vonk wat uitdooft en de passie verdwijnt. Dat is jammer genoeg bij mij ook het geval. Daarom ben ik dus op zoek naar een dame die in dezelfde situatie zit en die net als mij niet dadelijk op zoek is naar een los vluchtig éénmalig contact. Liefst iemand die ook op zoek is naar een diepere connectie waar het niet enkel draait om lust en waarvoor discretie net zo belangrijk is als voor mij. Wat niet wil zeggen dat het er niet heftig aan toe mag gaan ;-) Als je jezelf hierin kan vinden hoor ik het graag.  
24 dagen
Andre 59 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Nog maar eens proberen zoek een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie
Dag lieve dames hier die dit lezen ik ben Andre ik ben een zachte lieve man van nu 59j.Ik zoek hier een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie door de nu al zeer lange tijd van de ziekte van mijn partner kom ik nu alweer een lange tijd niet meer naan mijn trekken.Is hier een vrouw die begrip kan opbrengen voor mijn situatie en die net als ik ook genegenheid, affectie, lichaamswarmte en genot moet missen.Of we nu willen of niet maar van nature uit hebben we dat nu regelmatig eens nodig.Welke vrouw mist dit ook en begrijp wat ik bedoel en vraagt mij eens op de koffie en wie weet bij click kan regelmatig.100% discretie en hygiëne worden u geboden en verwacht Ik heb geen voorkeur voor leeftijd maar wel een vrouw die hier begrip voor heeft en die mij nog eens kan laten voelen dat ik nog man ben en elkaar geven wat we moeten missen.Alvast bedankt als je dit gelezen hebt en hopelijk tot vlug iemand.Lieve groetjes van Andre  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Bram 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ook even weg uit de sleur?
Je herkent het waarschijnlijk wel.. na enkele jaren in een relatie is de vonk helemaal verdwenen uit je sexleven. Tenminste: ik zit zelf in die situatie en twijfel er niet aan dat er openminded dames zijn die ook de nood hebben om terug begeerd te voelen. Ik bied uiterste discretie, safe sex, niveau, geborgenheid & aftercare. Laat ons het scenario niet op voorhand vastleggen en gewoon eens vrijblijvend afspreken als kennismaking om te praten over onze situatie en te zien hoe/of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan heel makkelijk discreet verplaatsen in heel Vlaanderen. Ohja, ik ben 33, slank en sportief. Stuur me een berichtje en van daaruit zien we verder? Tot snel?  

Ook even weg uit de sleur?
Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Lentekriebels
Hallo dames, Hier een leuke 39j verzorgde hetero man, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Wegens een drukke job en co-parenting situatie, ondertussen al een tijdje bewust single. Maar door een zeer hoog libido en de huidige lentekriebels momenteel aan't rondkijken voor een verzorgde aangename dame, liefst uit limburg om een leuke vaste FWB relatie op te bouwen, zonder lasten of verplichtingen, just fun. Heb je interesse om me wat beter te leren kennen, laat dan zeker een reactie achter. En wie weet welke leuke tijden ons nog te wachten staan. ;)  

Lentekriebels
27 dagen
Scenarist 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke vrouw of welk koppel ...
Welke vrouw of welk koppel wil meespelen in een volgend scenario ? Een vrouw is opgedragen door haar partner om mee te doen in ietwat bizarre interacties. De eventuele partner speelt al dan niet een rol hierin, actief of passief, of wordt achteraf verrast met het resultaat. Willekeurige selecties bepalen wat de interacties zullen zijn, komende van een vooraf bepaalde selectie. Waaronder mogelijks: schijn-poseren voor fotografie, schijn-onderzoeken, schijn-behandelingen, hulp zoeken bij onkundige personen, zich in een gecompromitteerde situatie bevinden, onderwerp van het bestuderen van het sex-leven. Alleen voor echte geïnteresseerden en bij voorkeur ietwat rijpere personen. Voor de jongere vrouwen die willen reageren kan het scenario naargelang aangepast worden. Alleenstaande mannen die gaan reageren komen niet in aanmerking tenzij jong zijn en een glad lichaam bezitten. Beantwoord deze advertentie met de juiste concrete gegevens en motivatie. Er is een voorkeur voor langere  
Sloeberke 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Ons geheimpje
Ben je de dagelijkse sleur thuis ook beu en verlang je terug naar vlindertje in de buik de aandacht en liefde van iemand die wel om je geeft maar het niet ziet zitten om de gezinssituatie te veranderen om verschillende redenen ik wel daarom wil ik graag iemand ontmoeten die net als ik opzoek is naar een vast iemand voor leuke en spannende momenten te beleven zelf ben ik een man van 42j normale lichaamsbouw 1.77 groot 73kg mijn voorkeur gaat naar iemand 40+ en liefst ook in relatie respect hygiëne en discretie vanzelfsprekend  

Ons geheimpje
27 dagen
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Zijn er hier nogvrouwen die kunnen genieten?
Zijn er hier nog vrouwen die kunnen genieten van seks zonder klokgestaar? Een vast kontakt betrouwbaar, discreet en zonder de thuissituatie in gevaar te brengen? Verzorgde lieve man zou je dan graag leren kennen!  
28 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, geen massamens. Niet roker, harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale vrouw, slank/mollig met goed niveau dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
29 dagen
Gentleman 42 jaar Antwerpen - Duffel
Lieftallige vrouw gezocht voor intimiteit..
Ik ben een gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleef en langs deze weg op zoek is naar een lieftallige vrouw die samen met mij passie wil beleven.. Ben jij een single vrouw of een vrouw die in een soortgelijke situatie zit ( te weinig affectie krijgt thuis ) laat me dan gerust iets weten. Zou graag een vriendschapsband opbouwen met onderling respect en vertrouwen. Ik kan me enkel overdag vrij maken voor een ontmoeting...Welke vrouw of oudere dame ( max75) stuurt me een reactie?  
  1   2   3