Zoeken naar slankextra

Uw zoekactie voor slankextra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic. Ciao!  

Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Joris 63 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Ben nu naakt thuis en wie laat zich graag leegpijpen? Ben slank,niet behaard en verzorgd.  
Filip 49 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Suck date session deze nmdg
Slank onb 50 Ontv slanke gast voor suckdate no blabla date,jij geniet in mijn mond, jij vertrekt.  
Bart 58 jaar Antwerpen - Turnhout
bicurieus
Deze hetero wil wel eens een man zien,voelen,hard maken....ben slank,zeer verzorgd ,klein geschapen en verwacht een man met weinig of geen lichaamsbeharing met flinke paal  
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen masturberen
Hey! Ik ben Tom, 43 jaar, 1m83, slank met een mooie 17cm. Ik zoek een leuke heteroman om samen te masturberen op foto's van een mooie vrouw. Liefst iemand die houdt van skinny-slank. Zin? Stuur dan even een reactie waarin jij je voorstelt, stats en een foto van je lichaam en penis. Ik ontvang.  

Samen masturberen
Jong met zin 26 jaar Antwerpen - Berchem
Geile date gezocht
Hallo allemaal. Ik ben deze namiddag tussen 13u en 17u in Berchem met niets om handen en veel goesting. Wie kan me ontvangen voor lekkere seks? Ik ben versa, sportief en slank gebouwd, goed voorzien, ga graag en vlot uit de kleren en bij klik kan er veel. Jou leeftijd speelt me geen rol, hygiëne des te meer. Graag antwoord met foto, anders geen reactie. Hopelijk tot straks.  

Geile date gezocht
Sam 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke top 60+?
Welke leuke top 60+ heeft zin om een lekker kontje te neuken. Stats: 39, bi, 100% bot, slank, onbehaard, 185, 82, 16×3 en sportief. Discretie en hygiëne is gewenst en geboden!!!! Kan zelf niet ontvangen.  
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt Enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
Boyke 56 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Pijper gezocht
Ik laat mij gewillig pijpen in mijn blootje, ben slank, 70 kg, pik 16cm - wel kunnen ontvangen in de voormiddag, graag regio.  
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Je vrouw wil niet pijpen of wil niet geneukt worden in kontje?
Je vrouw of vriendin wil niet pijpen of doet het tegen haar zin? Ze wil niet pijpen tot het einde? Je wilt haar kontje neuken maar dat is taboe? Ik (hetero) geef je een lekkere pijp en uitgebreide likbeurt van je penis, eikel en ballen op jouw tempo en zoals je graag wil tot het eind als je dat wil. Als je een kontje wil neuken kun je mijn (zeer) nauwe strakke kontje rustig inneuken. Je zal me voorzichtig moeten penetreren en je tijd nemen om je penis helemaal in mij te duwen. Ook zacht beginnen neuken alvorens je mij harder en dieper neemt. Ik zorg dat ik gespoeld ben. Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen. Ik kan niet ontvangen,verplaatsen of een kamer kan wel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10