Zoeken naar slankextra

Uw zoekactie voor slankextra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
Wesley 37 jaar Antwerpen - Zoersel
Opzoek naar een tof koppel . . .
Ik ben op zoek naar een leuk koppel van uit de omgeving ik zou graag eens mee de vrouw willen verwennen op de manier dat jullie willen ben niet opdringerig en sta voor veel open ben zeer discreet en hygiëne is absoluut geboden ikzelf ben 37 jaar slank sportief gebouwd geen baard bril of snor intiem geschoren normaal geschapen m70 groot 62 kilo bruine ogen en een fris kaal geschoren hoofd zeer verzorgd verder drink en rook ik niet zou graag een leuk spontaan koppel leren kennen en met de juiste klik kaner zeer veel heb hier geen ervaring in maar ben nogal ruimdenkend ingesteld vragen of eventuele intresse hoor ik het graag (kan enkel op verplaatsing)Mvg wesley  
Eerste ervaring 41 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Eerste ervaring
Hoi koppel, Ik ben een man die nieuwsgierig is om een keer mee te spelen met een koppel. Een scenario heb ik niet in gedachten. Wel weet ik wat ik zelf graag heb, en graag bied. Dus wil je het samen eens bekijken? Dan geef je me maar een seintje. Ikzelf ben groot en slank gebouwd, kaal, blauwe ogen Groetjes  
Slank hetero xl 48 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Geen woorden maar daden?
Toevallig op zoek naar een respectvolle, verzorgde, slanke, groot geschapen, hetero man voor een vrouwgericht trio (haar samen of om beurt verwennen) of cuckold-date? Dan nodig ik jullie graag uit (discreet) bij mij thuis.  
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Deze slanke, eenvoudige HETEROman van 56 zoekt een slank tot licht mollig koppel in Limburg om regelmatig mee af te spreken. Leeftijd speelt geen rol. Naast de sex is vriendschap minstens even belangrijk. Geen extremen als plassex, sm. Pillen, poeders….haal ik enkel bij de dokter. Discretie, spontaniteit, hygiëne, eerlijkheid en respect zijn zeer voornaam. Bij voorkeur net als ik intiem glad geschoren of tenminste getrimd. Trefwoorden : parenclub, jacuzzi, (erotische)massage, naaktwellness, naaktstrand, naaktcamping, sexcinema, DP, wife sharing, cuckolding, string, speeltjes, foto/video, naaktzwemmen, sliploos, trio, buitensex, spannende plaatsen, kijken en bekeken worden, beffen, pijpen, groepsex, elkaar zien en horen genieten…… Spreekt dit aan ? Dan zal jouw reactie “warm” onthaald worden !! Beginnelingen ook welkom. Enkel in de weekends, nooit in de week. Ben NIET bi(schierig). ENKEL SERIEUZE REACTIE AUB !!!  

Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Atletisch man (28j) zoekt vrouw
Dag dame. Ik ben jonge man. 1.98m, 80kg, 28j, slank/atletisch,hoger opgeleid, vaste job. Graag vind ik hier een vrouw die eenmalig of regelmatig door mij verwend wil worden. Ik ben een echte pleaser, masseren, beffen, safe neuken. Veel kan niets moet, ik bied en vraag hygiënisch en discreet. Pluspunten als je een beetje ouder bent als mij en of een beetje soft-dominant (bv. genieten van mij gezicht te berijden, standjes waar jij de controle hebt, girl on top, enz...), maar uiteraard geen must. We kunnen ook eerst vrijblijvend kennismaken, of bv. kennismaken en jou masseren, eventueel beffen en nadien bij een tweede afspraakje meer als er een klik is. Ik hoor het graag!  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Ik verwen koppels. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
Playtime 38 jaar Antwerpen - Kasterlee
Leuk actief stel gezocht voor trio morgen 29/4 overdag?
hallo, ik ben een slanke sportieve man, eind dertiger. Regio antwerpse kempen. Ik ben 184cm groot 72kg slank. Kort haar blauwe ogen , weinig behaard en goed dik voorzien. Uiteraard hygiënisch en discreet. Goed niveau en eerlijk. Op zoek naar een leuk actief stel voor aangename doe date. veel kan niets moet. jullie: actief geil stel, doeners, liefst zaadgeil en meermaals spelen. Interesse laat gerust iets weten, graag reactie met (anonieme) foto en telnr voor vlot contact. nog vragen stel gerust.  

Leuk actief stel gezocht voor trio morgen 29/4 overdag?
Koen 48 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel met niveau voor fijne vriendschap met pit...
Hallo, Graag wens ik een leuk koppel(man 100% hetero!)leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten van romantisch trio. Mijn voorkeur gaat naar veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, geen Ken- en Barbie types maar eerder 'gewone mensen'. Graag zachte aanpak, geen pornoscene maar echt genieten van een mooi samenspel. Ik zoek GEEN platvloerse eenmalige contacten maar eerder partners om wanneer het klikt op langere termijn af te spreken, kan enkel maar leuker worden denk ik wanneer men elkaars verlangens beetje leert kennen. Ik heb beperkt trio-ervaring van ondertussen paar jaar terug waardoor voorkeur voor beginnend koppel. Ik ben slanke sportieve niet-roker, 1m82, 77 kg en hecht heel wat belang aan niveau, netheid en discretie. Naast drukke job geniet ik van stappen en fietsen door de natuur, buitenspel in de zomer kan mij wel bekoren..... Kandidaten die alles willen weten en zelf niets prijsgeven zich onthouden aub. Graag binnen 30km rond Herzele. aub  

Leuk koppel met niveau voor fijne vriendschap met pit...
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10