Zoeken naar slet

Uw zoekactie voor slet leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Plassex 2.0 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke dame laat zich overvloedig en taboeloos onderplassen?
Ik zoek een échte pisslavin, slet, hoer, die zich zéér gewillig en taboeloos laat “onderplassen” over heel haar lichaam en in AL haar openingen (mond, kut en kont). Je bent een echte “toilethoer” die, naast plas, ook spuug en sperma moet “verwerken”. Leeftijd is niet prioritair. Totale “overgave” wél. Ik “zet” jou in posities waarbij die geile, gele “nectar” (van mij, van jou of gemengd) het beste over en in jou kan vloeien en je niet anders kan dan hem “proeven en doorslikken”. Ik spreek jou aan met “vuile pisslet/hoer”. Tattoos/piercings zijn NOT DONE! Je bent intiem kaalgeschoren. Ik heb “plasattributen” in huis. Heb je zelf suggesties/scenario’s? Altijd welkom. Ik ben zéér openminded. Ik woon in N.Antw.. Reacties mét foto(‘s) aub. Let wel: jij bent wel DEGELIJK VROUW !! (GEEN man, Tv, Tg, Ts, Ko !!)  
Meester E 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
gisteren
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nymphomane? Exhibitioniste? Dogging?
Hey daar, Ben jij dat vrouwke dat meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
gisteren
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
meester zoekt slaafjes
ik zoek voor vandaag een slet man tot 30 jaar/ slavin tot 60 jaar gelieve enkel te reageren bij echte interesse.  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek oudere dominante man zijn sletje te zijn
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
Meester E 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
gisteren
Plassex 2.0 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke taboeloze DAME laat zich overvloedig onderplassen?
Ik zoek een échte pisslavin, slet, hoer, die zich zéér gewillig en taboeloos laat “onderplassen” over heel haar lichaam en in AL haar openingen (mond, kut en kont). Je bent een echte “toilethoer” die, naast plas, ook spuug en sperma moet “verwerken”. Leeftijd is niet prioritair. Totale “overgave” wél. Ik “zet” jou in posities waarbij die geile, gele “nectar” (van mij, van jou of gemengd) het beste over en in jou kan vloeien en je niet anders kan dan hem “proeven en doorslikken”. Je zal zelfs van kop tot teen "gewassen" worden met de gele "limonade". Ik spreek jou aan met “vuile pisslet/hoer”. Tattoos/piercings zijn NOT DONE! Je bent intiem kaalgeschoren en anaal gespoeld. Ik heb “plasattributen” in huis. Heb je zelf suggesties/scenario’s? Altijd welkom. Ik ben zéér openminded. Ik woon in N.Antw.. Reacties mét duidelijke foto(‘s) aub (For the Masters eyes only !!). Let wel: jij bent wel DEGELIJK VROUW !! (GEEN man, Tv, Tg, Ts, Ko !  
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGEBRUIK
Ik zoek een TOTAALslet”, die door deze Meester kan gebruikt en misbruikt worden. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, milking, fetishes (plassen en beplast worden, voetjesfetish …), pis, spuug, sperma en squirtvocht slikken, keelneuken, masturbatie, exhibitionisme, tongzoenen en beffen (hmm), facesitting, dienen, BDSM, SM, electro, orale/vaginale/anale seks in diverse posities, doggy style, rapeplay, “bewerken” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- cunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, punishment corner, …. Ik heb attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen !! zijn prioritair. Ik zoek ENKEL een SLAVIN (GEEN man …). Dit is een eerlijke oproep. Reactie + foto(‘s)! GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en parfum. Je hebt een hoge pijngrens en zéér slaafse zelfdunk. Je wordt graag extreem vernederd!  
Dominant 62 jaar Antwerpen - Brecht
Deftige slet gezocht
Ik zoek een dame die naar de buitenwereld toe zich gedraagt en kleedt als een deftige dame maar er eigenlijk stiekem over fantaseert om zich eens te gedragen als een slet met hoerig gedrag en geile opdrachten wil uitvoeren van een dominante man. Welke dame durft???  
Hoertje 42 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom hoer zkt Meester/pooier
Alleenstaande 43jarige hygiënisch en nette bottomslet. Op zoek naar Dominant om te dienen en een band mee op te bouwen. Opleiding krijgen tot hoer of sissy slet. Ben m75 76kg. Netjes geschoren en kan zowel verplaatsten als ontvangen. Al wat ervaring maar wil veel verder gaan en eventueel 24/7 bezit worden van iemand of deel uit maken van een slavenstal. Hopend op de juiste Dominant. X  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10