Zoeken naar slikken

Uw zoekactie voor slikken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mannen gezocht
Ik ben bi man 58/180/90 met 18 cm en dikke eikel. Ik ben op zoek naar een koppel gay of bi of mannen waarbij we regelmatig kunnen een trio hebben. Ik ben hygienisch, intiem geschoren en discreet. Ik hou van tongen, pijpen, slikken , rimmen en ben versa.  

Mannen gezocht
17 dagen
nemesis 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zuigen en slikken
Welke man regio Kortrijk kan nu ontvangen en wil nu heerlijk verwend worden? Ben jonge gast. Hou van sloppy deepthroat en slik flink AL jou sapjes. Jij mag passief blijven. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Graag leeftijd vermelden.  
Pijpsletje 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar zaad
Bi 41/186/85. Ik hou van pijpen, likken, slikken, deepthroat en ondergespoten worden. Ik ben op zoek naar man(nen) die me door de week overdag kunnen ontvangen en die mijn mondje willen gebruiken en volspuiten. Ik sta voor veel open dus stuur me zeker je voorstel. Laat me graag gebruiken als sletje. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol voor me, enkel je paal interesseert me dus stuur aub een foto van je paal mee.  

Op zoek naar zaad
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. De sletje kan ook geneukt worden. Cum slikken is voor jou een doel. Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Bram 33 jaar Antwerpen - Lier
Geile date en/of geile chat
Wie zijn dick zal ik raten? Ook interesse in discrete pijpdate. Ik kan niet ontvangen, wel slikken  

Geile date en/of geile chat
Robin 27 jaar West-Vlaanderen - Dentergem 0496394426
Ik ben op zoek naar een lekker man
Ik heb zin in seks met een lekker man ik hou van pijpen likken slikken kussen en tongen bare geneukt worden bare neuken zaad voelen in mijn ASS zonder condoom ik kan ontvangen ik wil alleen gestuurd worden via bericht of whatsapp niet bellen ik pak toch niet op  

Ik ben op zoek naar een lekker man
18 dagen
pijpruk 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Lekkere lul gezocht om te rukken en pijpen.
Hey daar, ik zoek voor vandaag een lekkere lul om te verwennen met hand en mond. Graag een paal van minimum 17cm, glad geschoren of getrimd. Beetje kinky kan ook. Slikken doe ik niet, maar je mag evt wel over mij spuiten. Draag zelf voor een dergelijke date een beetje kinky outfit. Voor vandaag in Brussel.  
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
onverwachts vrij,zaad gevraagd, heel de dag,omg Lede/Wichelen
kan vrij ontvangen ,pijpen ,slikken ,neuken ,veel en meer is mogelijk ,meerdere mogelijk ,reactie met stats is antwoord ,graag -85kg en getrimd ,foto mag ,koffie staat klaar ,poppers aanwezig voor de liefhebber  

onverwachts vrij,zaad gevraagd, heel de dag,omg Lede/Wichelen
18 dagen
Zuigsletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en slikken
: Is er een (liefst)oudere man uit de streek west-oost vlaanderen die me kan ontvangen voor hem heerlijk af te zuigen, ik zuig je heerlijk tot je mijn mondje vult met je lekker zaad.Meer kan ook ik ben bottom en laat me neuken. Graag reageren met stats en foto.  
19 dagen
bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie heeft harde pik om mij te nemen en meer
Ben opzoek naar man die graag gepijpt wil worden en mijn geile kont wil neuken. Liefst iemand die regelmatig wil afspreken en kan ontvangen of andere optie's? Ik ben slanke geile bottom die graag pijpt en houdt van gebruik van dildo,buttplug, naakt zijn,sperma slikken,geneukt worden, mijn kont gerimd wordt, meerdere en een lekker harde pik. Geen fakers maar een geile man die weinig taboe's kent.Wel 40+.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10