Zoeken naar snor

Uw zoekactie voor snor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Genieter 66 jaar Antwerpen - Schilde
Waarom kom je niet kijken?
Ik, 66, 1,76, 82 ben naakt met mezelf aan het spelen. Waarom jij ook niet samen met mij? Liefst senior. Hygiëne en discretie vereist! Hou van samen naakt zijn, strelen, tongen, likken, pijpen, rukken…geen tattoos, baard en of snor. Kan deze middag 12h30 ontvangen in alle discretie. Graag reactie met meer dan 3 woorden.  
25 dagen
love 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zoek vaste sexpartner of relatie eventueel.
Hallo , Wie net als ik gay single geen baard of snor en vooral geen roker is op zoek naar tederheid en menselijke warmte op vaste basis ,Dad /son , eigen leeftijd, niet te dik wees welkom om iets moois een duurzaams samen op te bouwen (fwb/realtie) mogelijkheden genoeg om een match te maken , gehuwde en in relatie gelieve U te onthouden want daarmee kan je toch niks opbouwen.Spreekt dit je aan reageer massaal ... Ik kijk er alvast naar uit Grts en tot horens...(dit is een eerlijke advertentie)  
25 dagen
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Senior 69
Zoekt zondagnamiddag een date op verplaatsing met een senior of senioren. Veel kan geil kinky en veel meer vraag gerust. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en real  
Frank 69 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
zk +50 bi >Biljartmaat voor bij mij thuis
hoi, ik sportieve 69 177 76, Ik zk BI biljartmaat!, ik heb biljart in kelder, carambole, speel gemiddeld 2 moyenne ( 50) ik zk eveneens slanke +50j geen baard snor en liefst intiem geschoren, en heel goed voorzien, van lul met blote eikel in erectie. ik ben meer sub lust bttm en pijp graag, jij verzorgd, hygienisch discreet Om af en toe hier bij mij thuis af te spreken of een "biljarke" te doen, je moet wel kunnen biljarten, geen beginners enz. als je reageert doe dit even met fotoke van gerief, en reageer ook alleen als je kan biljarten...de rest prullenbak. tot snel!  

zk +50 bi >Biljartmaat voor bij mij thuis
25 dagen
bman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
top of versa gezocht
(lees goed) Hallo. Ik ben vandaag vrij! Ik ben een normaal gebouwde bi-man 1m84, geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Geen snelle wip en als het klikt op regelmatige basis. Veel kan, zelf ben ik versa, alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Ik ben goed voorzien, echt gemeten 17cm. Ik zoek een top of versa die me langdurig kan nemen. jij bent normaal gebouwd en goed voorzien en geen mannen met erectieproblemen. Samen in een intiem verlichte kamer zonder veel woorden geil worden bij kijken porno, elkaar rukken en pijpen, me langdurig nemen. Kussen en rimmen doe ik niet. Eventueel neem ik jou ook. (condooms en glijmiddel heb ik). Ik kan ontvangen, eventueel elders in gent kan mits op fiets afstand. Trio kan ook. Zin? En: foto-jagers en fakers: ga elders aub.  
Sen 69 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
zoekt vaste vriend voor regelmatig
Ik ben 69-174-98, kleine snor met een verzorgd voorkomen en gesteld op discretie en hygiëne.Ik zoek in de omgeving van de kust ,een biman vanaf 60j om samen te genieten van geile sex Ik hou van tongen, strelen, likken, zuigen,poppers.Ik hou van veel zaad, trio is ook mogelijk, maar enkel met senioren.Ik zelf kan niet meer spuiten, wegens verwijdering van de prostaat en kan enkel droog klaarkomen. Wie kan zich hierin vinden om samen te genieten van geile sex. Ik kan discreet ontvangen, enkel overdag in de week, geen weekends. Ik ben geen fotojager,alle eerlijke reacties worden beantwoord indien u aan de leeftijd voldoet en reageer met meer dan enkele woordjes.Enkel voor senioren die ook aan de kust wonen.  

zoekt vaste vriend voor regelmatig
26 dagen
domibullxl 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
dominante bull xl zoekt smal kontje
vrijdag rij ik van brugge naar brussel, waar stop ik? ik kom binnen, kleren uit, jij zit naakt in de zetel, ik duw mijn lul in je mond waar hij ook blijft tot hij langzaam je keel inkruipt,daarna leg je je op je buik, handen vastbinden oo je rug, ik bewerk je kontje met tong en lul, daarna ga je op een stoel zitten, geblinddoekt, ik pijp je kale lul tot vijna klaarkomen, ik steek de mijne terug in je mond, dan pijp ik je terug tot bijna, terug in je mond enz. ik beslis wanneer je klaarkomt, en ik spuit dan alles in je mond, ik vertrek om 0430, ongeveer 0600 hr in brussel, wie durft, jij geen baard of snor en lul en kontje kaal, alleen smalle kontjes, ik ben 55 174 75 19/4 volledig onbehaard  
26 dagen
André 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Gehuwde bi
Ik ben regelmatig op een camping in Limburg en ben er soms alleeen. Ik zoek langs deze weg een sexmaat of koppel om reglmatig te daten. Ik verplaats ben slaafs onderdanig en voor veel te vinden. Dit voor senioren zonder baard niet rokers.Ik ben 178cm 885g buikje snor weinig behaard en real.  
27 dagen
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single geen veeldater zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 59j geen baard of snor ik kan ontvangen tot 12u30 enkel hygiënische en verzorgde personen  
IkZoekDikkeManne 50 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
ik zoek dikke mannen beren daddies
hey ! ik 185 95 50 zoek naar dikke mannen van 100kg en meer, baard/snor is een +. Ik ontvangen niet ! reacties met foto's aub !  

ik zoek dikke mannen beren daddies
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10