Zoeken naar spannend*

Uw zoekactie voor spannend* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michel 60 j 60 jaar Antwerpen - Boechout
Geile man, zeer ruimdenkend zoekt geil vrouwke of stel
Zeer geile, ruimdenkende man, 60 j zoekt geile dame of stel. Hou je van exib en voyeurisme, cuckold, teasen, sexy outfitjes, teasen op cafe, strand, sexcinema, samen clubke doen, parking, spannende plaatsen, foto en film? Alle voorstellen welkom.Graag reactie met foto aub. Ik zoek geen relatie,just fun dus. Geen fakers of betaalsites aub.Leeftijd niet belangrijk. Wel een zeer fanrasierijk en groot libido aub. Wie durft reageren? Afstand geen probleem. Komop geilerdjes.....  

Geile man, zeer ruimdenkend zoekt geil vrouwke of stel
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
10 dagen
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Stoeipoes gezocht!
Hallo! Om met de deur in huis te vallen: Ik ben een niet onknappe jongeman en gelukkig samen met mijn vriendin. Ik wil ook dat dat zo blijft maar op seksueel vlak mag het al eens wat spannender zijn van mij. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die een beetje in hetzelfde schuitje zit (of hier geen probleem mee heeft) en eens discreet wil afspreken voor een lekkere date. Gewoon genieten van de seks zonder meer... Mijn uiterlijk: ongeveer 1m80 lang, korte bruine haren, bruine ogen, normaal gebouwd, en bovengemiddeld groot geschapen :-). Voorstellen zijn zeer welkom - graag ook een fototje toevoegen aub (deze behandel ik uiteraard confidentieel!). Groetjes xxx  
10 dagen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
openminded man
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
10 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang, je zin voor het avontuur en een vleugje geile fantasie wel. Als je je bovendien kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een leuk berichtje ?  
10 dagen
Begeertje 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Laat je verleiden
Ben jij de hele dag druk in de weer voor anderen? Geef jij het beste van jezelf tot je uitgeput in de zetel zakt? Vraag jij je wel eens af wanneer jij eens wat terugkrijgt van het leven? Ben je de sleur en de zorgen beu? Ben je toe aan wat spannende ontspanning? Laat je meeslepen naar een wereld van dromen en sensaties. Ik neem jou mee naar waar enkel nog de wetten van de aantrekkingskracht gelden. Ben je klaar om wat aandacht, genegenheid, passie te krijgen? Je hoeft alleen even te reageren en je komt gauw meer over me te weten.  
10 dagen
Wouter 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
11 dagen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
openminded man
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10