Zoeken naar spe*

Uw zoekactie voor spe* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Vurige Vrijer 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zakenman zoekt een dame voor een gezellige tijd
Hey, leuk dat je even meer leest. Ben jij een dame die alleen op zoek is naar een fysieke klik? Dan ben ik geen partij voor jou. Als je echter houdt van een warme en open persoonlijkheid, een minnaar die zowel wild als teder kan zijn, speels en vurig, dan hebben wij een match. Ik heb zelf geen piercings of tattoos, maar ik hou wel van elegante lichaamsversiering en dus ook van leuke lingerie en negligeetjes. Ik ben van niets vies en nergens voor verlegen. Ik heb veel fantasie, hou van zowel uitvoerig spelen als langdurig vanuit verschillende standjes intiem zijn. Ik ben normaal gebouwd, zonder baard of snor. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Maar mijn seksleven is absoluut voor verbetering vatbaar...Daarom ga ik op zoek naar een leuk speelvriendinnetje, liefst uit de regio Hageland of Haspengouw. Lees aub niet heen over het woord vriendinnetje:een goede verbinding tussen mensen is belangrijker voor mij dan je looks om samen echt te kunnen genieten van en met elkaar x  
gisteren
Spermadonor 53 jaar Antwerpen - Merksplas
Spermadonor
Ben gezond en nog vruchtbaar!donatie in potje(zelf insimineren)danwel bevruchting via vrijen.ben van merksplas.(53) Lieve groeten  
gisteren
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
gisteren
Freebird 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Buiten de lijntjes kleuren
Ik ben een jonge man van 36 met toch een specifiekere fantasie. Gaat ze hier werkelijkheid worden? We zien wel. De fantasie gaat als volgt. Ik wil al geruime tijd een leuke meid vastbinden ( licht gekneveld, je kan altijd weg). Gebonden op je rug op bed, handen en voeten. Beentjes uit elkaar zodat ik er met mijn tong kan tussen glijden. Jou proeven, teasen, plezieren. Orgasme na orgasme uitlokken tot je er echt niet meer tegen kan en het codewoord roept om effe adempauze te krijgen. En verder....? Niks moet, jouw orgasmes staan centraal. Interesse? Let me know  
gisteren
Glenn 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Fun
Hoi, ik vind kleine tietjes supergeil dus bij welke dame mag ik eens aan haar tietjes komen likken/zuigen. Leeftijd/afkomst speelt geen rol. Hygiëne en discretie verzekerd. Ben zelf 48/176/80 goed verzorgde knappe man. Kan verplaatsen/ontvangen id regio.  
gisteren
maarten 35 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
stout mailen ;)
dag dames, ik ben een 35 jarige jongeman die stiekem met dames (leeftijd speelt geen rol) stout wil emailen. elkaar zodanig zot maken dat we spontaan klaarkomen achter onze computer ;). heb je daar ook zin in? stuur me een mailtje, ik antwoord altijd tot snel? xxx (waar je maar wilt;))  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Verfijnd genot 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op zoek naar een delicatesse...
Aangename man is op zoek naar een skinny dame jong en speels van geest(18+...tot...) of een stelletje waarvan zij skinny is... kleine borstjes A-cup bij voorkeur maar B kan ook nog iemand met zin en verlangen naar huidcontact...warme handen op je lichaam...eventueel een zachte massage, gewoon genieten en zien waar we uitkomen.. niets moet maar veel kan. Bij klik en voldoening voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde prille vijftiger, intiem geschoren, respectvol en vrouwvriendelijk man wil samen genieten binnen jouw grenzen en wil bij die fameuze klik graag jouw/jullie friend with benefits worden... Regio Oostende Kortrijk Aalter Gent Brugge Knokke... Ik kan ontvangen en verplaatsen!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10