Zoeken naar spe*

Uw zoekactie voor spe* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Strak kontje 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top
Ik zoek een vaste sex vriend. Liefst iemand ouder die graag gepijpt wordt en graag neukt. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Zoek oudere top
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Sex
Ben bi 59j wil nu spelen pijpen rukken jongere gast zin ik ontvang in deerlijk  

Sex
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Ikke 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Bjob
Hey, ik zoek een leuke discrete hygiënische man om regelmatig met af te spreken, ik pijp zeer graag en gewillig, uiteraard mag je klaarkomen in men mond, wat we nog doen bekijken we nog samen, leeftijd speelt totaal geen rol, zolang hij maar meer stijf is.  
Steven 39 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoek Black, Mixed, Arab, zuiders
Hey, ik ben op zoek naar een sportief gebouwde of gespierde gast, -30j die zich graag wil laten verwennen, lekkere fullbody massage, lekker geneukt worden of mij stevig doorneuken,…. Sta voor elk leuk voorstel open. Ik ben 1m78, 66kg, licht sportief /gespierd , 39j ik heb korte blonde haren en blauwe ogen. Heb een speeltje van 18x6cm. Ik kan ontvangen in Sint-Truiden maar verplaatsen of ophalen kan ook. Heb je nog vragen of interesse laat snel iets weten. Mss tot snel.  
Piet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Heb zin om je lekker klaar te bespelen en te pijpen
Ben op zoek - in de wijde regio - naar geile palen om deze met mijn handen en mond te bewerken zodat ik je lekker kan zien spuiten. Kick op exemplaren met mooie eikel die bloot kan. Leeftijd speelt geen rol, gewoon een ferme paal die moet geledigd worden. Jij kan ontvangen vandaag of ergens in jouw wagen op een rustig plekje. Graag reactie met stats eventueel een foto van het speelgoed. Uiteraard is op en top hygiëne vanzelfsprekend ( geen geurtjes of slechte smaken aub )  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa,ontvang slanke jongen -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Mr. Edging 36 jaar Antwerpen - Beerse
Edging specialist in opleiding...wie stelt zich kandidaat voor extra ervaring?
Hallo iedereen,zoals de titel al aangeeft ben ik opzoek naar mannen die het zien zitten om zich volledig over te geven om mijn weg naar een excellente edging masseur waar te maken! Ik geniet enorm om een man maximaal te plezieren maar wel gecontroleerd zodat we constant tegen de klimax zitten maar het zo lang mogelijk uitstellen om dan uiteindelijk een heerlijk orgasme te ervaren! Ben dus concreet opzoek naar potente slanke mannen,leeftijd onbelangrijk,die discreet kunnen ontvangen! Denk jij een geschikte kandidaat te zijn laat dan zeker een seintje, mail me met een woordje uitleg over jezelf en ook zeker van welke regio je bent! Trefwoorden:gecontroleerd,zonder géne,met veel respect een zalig moment beleven. Groetjes Mr. Edging  
Bi versa man 56 jaar West-Vlaanderen - Avelgem
Alles kan...
Hoi.ik ben een bi versa man die voor deze avond een sex date zoekt.kan ontv en verpl.discreet.heb 17x6 intiem kaal. Zoek real voor straks rond 18u.leeftijd speelt geen rol. Graag foto mag van je matriaal zijn of gewoon.ik stuur terug maar ook graag gsm voor sms'je te sturen voor af te spreken.real en discreet. Xxx P  
28j onderdanig 28 jaar Limburg - Maasmechelen
28J onderdanig
Opzoek naar iemand die me kan ontvangen en me wilt onderzoeken zoals vroeger op school, ik kom binnen kleed me volledig uit of tot men boxer, u meet en weegt mij, controleert mijn buik en rug, dan kom ik voor u staan en inspecteert u mijn penis en balzak en moet ik een urine- en/of spermastaal produceren, ben 28j 1m82 84kg intiem behaard(mag u scheren), u bent 40+,ook in voor date waarbij ik naakt als slaafje rondloop en u mij betast en dingen beveelt te doen zoals jou zuigen of mezelf onderplassen andere voorstellen welkom, graag reactie met wat u wilt doen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10