Zoeken naar spe*

Uw zoekactie voor spe* leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Antwerpen - Lier
Bicurious crossdresser
Hoi, Ik een open minded man van 35 (1m70-75k). Soms hou ik er van om mezelf vrouwelijk te dressen. Ik kom graag in contact met mensen die ook (willen) crossdressen (of een dame die wel eens met een strapon durft spelen). Ik zoek een vast contact. Niets eenmalig, maar een vriendschap waar ook wat meer kan. Laten we samen op ontdekking gaan. Liefst ben je jonger of max. dezelfde leeftijd en versa geïnteresseerd. Reageer minstens met wat duidelijke info over jezelf en wat je zelf zoekt of leuk zou vindt. Een fotootje van jezelf is altijd extra leuk. Xx  

Bicurious crossdresser
Katja 41 jaar Limburg - HASSELT
Jouw meisje voor vrijdag
Hoi, ik ben een beginnende cd op zoek naar een top/versa waar ik allerlei stoute dingen mee mag doen. Een nichtje of zusje mag ook natuurlijk. Mijn stats: 184 82 16*4 zwart kort haar, kort baardje, intiem geschoren. Ik draag graag lingerie, kleedjes, rokjes en hoge hals voor jou. Kan jij mij vrijdag ontvangen bij je thuis of op een kamer in de buurt? Ik wil je lekker pijpen en als je wil mag je me neuken met condoom of met speeltjes. Enkel reageren met foto van je lul, je stats, wat je wil doen en waar je kan afspreken.  

Jouw meisje voor vrijdag
anoniem 33 jaar West-Vlaanderen - Oostende
softdate / pijpdate
hey ik ben gek op TV/TS femboys, ik zoek iemand waarbij niets moet alles mag, ik zou graag pijpen, ik voel een drang om een lul in men mond te hebben en deze traag te pijpen zodat het speeksel wat verzamelt om dan sneller en sneller te pijpen tot een climax en je in mijn mondje of gezich spuit. ik wil geen mannen pijpen, je moet echt vrouwelijk zijn, dus vrouwelijke kleren dragen, geen gezichtsbeharing enzo. ik kan zelden ontvangen, ik kan me verplaatsen. reactie met foto in outfit ( mag onherkenbaar )  

softdate / pijpdate
Frank 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opleiding tot privé hoertje
Ik wil volledig onbehaarde bottom, tv, tr, sisy, girly om op te leiden tot mijn privé hoertje. Ervaring is niet nodig, wel dien je gemotiveerd te zijn om mij langdurig en veel plezier te verschaffen. Ik ben een verzorgde op hygiëne gestelde man, goed geschapen, met voldoende ervaring om van jou een goede vrouwelijk speeltje te maken. Vrouwelijke spulletjes die je moet aandoen heb ik en zullen we gaandeweg aanschaffen om je helemaal op te tutten als lekker sletterig meisje. Ik kan discreet ontvangen. Liefst heb je totaal geen gezichtsbeharing en is je body overal glad geschoren. Reageer met stats/info/volledige body foto en wat je motivatie is. Ideeën welkom.  

Opleiding tot privé hoertje
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j voor een soort relatie! Met mij gaan wandelen, iets drinken, jij altijd gekleed als een vrouw, dat het niet opvalt dat je een man bent! Wat erotiek, maar ook een sex slavin bent en onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Wens GEEN FAKERS!  
Benedicte 54 jaar Limburg - Genk
Dinsdag datedag
Ik ontvang, hoerig opgemaakt met rode pijplippen. Ik zet me op mijn knieën voor je en pijp je lang en diep en dan draai ik me om en neuk jeme als een teef. Ben dol op sperma. Wie heeft volle ballen?  
Tom 35 jaar Antwerpen - Lier
Bicurious crossdresser
Hoi, Ik een open minded man van 35 (1m70-75k). Soms hou ik er wel van mezelf vrouwelijk te dressen. Ik kom graag in contact met mensen die eveneens soms crossdressen of een dame die wel eens met een strapon durft spelen. Ik zoek een vast contact. Niets eenmalig, maar een vriendschap waar ook wat meer kan, waarbij we samen op ontdekking kunnen gaan. Bij voorkeur ben je jonger of max. dezelfde leeftijd en versa geïnteresseerd. Reageer minstens met wat info over jezelf en wat je zelf zoekt. Een fotootje is altijd extra leuk. Xx  

Bicurious crossdresser
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY, LADYBOY VOOR EEN SOORT RELATIE
Ik zoek een echte vrouwelijke femboy, ladyboy 20j-50j, om samen te wandelen, iets te gaan drinken, prateen over alles! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En ben die fakers die beantwoorden kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Benedicte 54 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Hoerige trav..
Zoekt harde palen, graag xl of meer. Ik ontvang hoerig opgemaakt met felrode pijplippen. Ik sta voor veel open, deepthroat, facefuck, anal play,.. zuig je lang en diep en heb een strak kontje dat je hard mag afneuken. Je sperma wil ik op mijn rode lippen… reactie met je stats, wensen en foto. Geile kus  
senior travje 63 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
zoek voor zaterdagavond
Voor zaterdagavond , ben bttm trav 63 170 80 14 4 ,vrij en onbeperkt te gebruiken, volledig opgemaakt, lingerie onderaan, pijp tot einde en slik, neukbaar, laat met klitje spelen, ook voor trio of groep. ontvang niet. verplaats als trav in aanvaardbare regio. Vermeld ook vanwaar je bent aub Eventueel samen cruisen met regelmatige stops kan ook. Geen vluggertjes  

zoek voor zaterdagavond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10