Zoeken naar spelen

Uw zoekactie voor spelen leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lekker samen 51 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
lekker samen
Ik ben 51-jarige vrijgezel, lief eerlijk en rustig persoon. Zou graag kennismaken maken met vrouw/meisje om samen leuke dingen te doen en met elkaar te spelen. Samen hier in de jacuzzi en zo lekker beginnen genieten..  

lekker samen
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht, Ik 1.98m, 28j, 80kg, atletisch
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg, 28j slank/atletisch, hoger opgeleid, vaste job. Op zoek naar ietwat dominante vrouw om 18, 19 of 20 mei om met mij te spelen en mij tot je seksspeeltje te maken. Kan bij jouw thuis of ik boek een privé-welness. Dingen die me erg geil maken, jouw voeten masseren, kussen, likken, haar kwijl opvangen in mijn mond, op mijn gezicht zitten (ik rim en bef erg graag, indien hygiënisch) Veel kan niets moet. Haar vingeren, eventueel, safe neuken. Niets moet veel kan. Ik hoor graag wat je geil vind! Graag kom ik ook tussen je benen zitten en bef je lang en laat je meermaals klaarkomen. Ik hoor het graag! Ik ben uiteraard hygiënisch, gladgeschoren, discreet! Tot snel!  

Kinky vrouw gezocht,  Ik 1.98m, 28j, 80kg, atletisch
Geil 41 jaar Antwerpen - Lier
Spelen
Welke dame sta nu ook lekker geil  
gisteren
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan. Net zoals je man. Om de ene of andere reden zijn jullie de hele dag druk bezig. In de weekends leven jullie naast elkaar vanwege hobby’s. Of kids. Voor sex is er bijna geen tijd. En als er al eens sex is. Dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Dan gaan we samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide na huis. Terug naar onze partners die niks weten. Wie is real. Wie durft reageren. Wie mist die passie in haar leven. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die wel real is tussen alle fakers hier. Welke vrouw wilt verandering in haar leven. Ik zit te wachten op je mail. En dan kijken we of de klik er is  
gisteren
Harde werker 51 jaar Antwerpen - Herentals
Teasen en laten kijken, of misschien meer.....
Je geniet ervan je te laten zien, uit te dagen door kleding, gedrag,.... De gedachte iemand mee te laten kijken terwijl je met jezelf begint te spelen, windt je op. Je wil de stap wel eens zetten om dit echt te doen. Hoe ver ga je? Enkel laten kijken, of verlang je ook naar aanraken, betasten, likken, nog meer.... ? jij geeft aan wat je wil, jij hebt de controle. Discreet, maar toch gedurfd. In de auto, natuur,... of bij je thuis? M, 52j, 184, 85 komt graag kijken en ,indien gewenst, een handje helpen. Uiteraard respectvol, discreet en hygienisch. 100% echt met respect voor afspraken. Soortgelijke voorstellen welkom. Regio turnhout, herentals, geel  
gisteren
PussyPlayer 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
The pussy game
Hou je ervan om helemaal geil gemaakt te worden tot je poesje letterlijk druipt? Heerlijk om lekker lang plagend met je poesje te spelen. Heb hier een assortiment leuke speeltjes klaarliggen om jou mee te verwennen, zoals een paticfier, pussypomp en natuurlijk ook vibrators. Heb best grote handen, toch is het al geregeld gelukt om daarmee een poesje te vullen haha. Eventueel (natuurlijk enkel als jij dat wilt) kunnen we dat combineren met bondage en (lichte) pijn om te eindigen met een lekkere neukpartij. Of reserveren we dat voor de 2de date? Zie je dit zitten met een slanke goed geschapen man? Dan zit er maar 1 ding op: stuur een berichtje!  
gisteren
Licky Luke 47 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Broek vol goesting?
Verzorgde en goed geconserveerde gast is alleen thuis en wil best een leuke geile meid ontvangen. Iemand in de buurt met een stevige broek vol goesting? Misschien zin om je eens lekker uitgebreid oraal te laten verwennen? Of hunker je er zelf naar om schaamteloos je hand achter mijn short te laten glijden en met mijn jongeheer te spelen? Ik hoor het wel!  
Kinkymind 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Blind sex date tilleghem bos brugge
Hey you, Deze middag zal ik tussen 12u en 13u30 opde grote parking van het tilleghem bos wachten in mijn witte renault camionette (met groene letters). Het idee is om samen een wandeling te gaan maken en we samen een plekje zoeken om even met elkaar te spelen. Parkeer je gewoon naast me en geef een knipoog. Leeftijd en looks spelen geen rol, het gaat me meer om de blind date ervaring. Ben je van regio brugge maar heb je geen vervoer dan kunj me sturen en haal ik je op terwijl ik naar daar rij. Kun je jou hierin vinden dan zie ik jou mss straks.  

Blind sex date tilleghem bos brugge
Andy 50 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Rokertje gezocht.
Ik heb een smoking fetish.Ik geil op rokende vrouwen.Welke rokende vrouw heeft zin om eens lekker rokend met elkaar te spelen?Wijntje,hapje,filmpje en alles mag.Uiterlijk leeftijd,getrouwd of single van geen belang.Alleen rokers reageren aub.xxx  

Rokertje gezocht.
Johan 38 jaar Limburg - Lommel
Lekker spelen
Hoi hoi dames. Ik zoek voor aankomende maandag of dinsdag avondt een lekker geile curvy dame met grote borsten die lekker verwent wil worden.  
  1   2   3   4   5   6   7