Zoeken naar sport*

Uw zoekactie voor sport* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vertel ik later 48 jaar Vlaams-Brabant - Tienen 0475550477
Discreet
Hallo lieve dames. Deze sportieve single man zoekt een leuke dame voor regelmatig contact. Een vaste maatje zou fijn zijn. Je leeftijd is niet van belang hoor, en mooie rondingen zijn zeker welkom ;-) Ik ben een vrouwvriendelijke zachtaardige man die zeer discreet en hygiënisch is. Ik hou van zoenen, strelen, likken en safe sex. Een leuke kennismaking, glaasje drinken, toffe babbel hoort erbij natuurlijk. Ik kan gemakkelijk ontvangen in mijn rustige appartement. Liefst ben je een beetje uit de buurt ofzo. Of grote regio. Graag wederzijds respect aub. Welke dame zoekt dit ook? Getrouwd of in een relatie? Dat maakt me niet uit. Overdag of s’avonds is geen probleem. Welke dame durft? Graag Whatsapp berichtje aub…ofwel via kik Frb45. Grtjs  

Discreet
Toyboy 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt vrouw
Jongeman, hetero, sportief, dikke pik, ervaren… Verzorgd, discreet, enkel verplaatsen kan eventueel ook ontvangen  

Zoekt vrouw
Bert 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot binnenkort in de Costa Blanca Groetjes Bert  
jan claus 55 jaar Oost-Vlaanderen - Oosteeklo
vind ik hier een FWB ?
Rijpere man is op zoek naar een leuke en verzorgde dame voor discrete ontmoetingen. Samen leuke dingen doen zonder verdere verplichtingen maar toch "trouw" aan elkaar. Ik hou van een leuke babbel met enige inhoud, uit eten gaan, saunabezoek, uitstapje, terrasje, fijne intimiteit ... Een eerste ontmoeting kan zeker enkel ter kennismaking bij een drankje ofzo. Ik kan mij redelijk gemakkelijk vrij maken zowel tijdens de week als in het weekend. Verder 1m78, wel kaal, groengrijze ogen, gemiddeld figuur, sportief, minnaarstype, zie er jonger uit en zeer verzorgd.  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt leuke volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j man en zoek een leuke volslanke dame, leeftijd onbelangrijk om regelmatig met af te spreken, om samen vele hete en genotvolle momenten te beleven. Ben 1m81, 67 kg, blauwe ogen , goed geschapen en mooi geschoren .  
Ronald 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Oma's vriendje
Hallo, deze slanke sportieve veertiger koestert een verlangen naar een stijlvolle dame met ruim wat lentes meer om respectvol te genieten. Mijn voorkeur gaat naar een zestiger-zeventiger dame slank tot maatje meer met glad poesje en graag voor meermaals wanneer het klikt :) Ik rook niet, vrij van tatoos/piercings en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Naast erotiek wandel en fiets ik graag door de natuur, wie weet voor een verkennend afspraakje..... :) Enig niveau aub.  

Oma's vriendje
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper
We zien wel .
Hallo dames Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Mats 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Cub for cougar
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 23 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
thijs 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sportieve student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

sportieve student zoekt avontuur
Jan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi. Klassevolle en verzorgde man van 30j.1.85cm zoekt spontane dame(18-40j.)dames met mooie vormen of ietsje voller weten mij zeker te boeien.Mijn interesses liggen zeer ruim en ik kan over veel meepraten. Ik zoek dus ook een dame met de nodige inhoud. Wat heb ik te bieden.? Ik ben sportief, verzorgd, luistend oor, tikkeltje humor en ik hou van de kleine dingen. Bij de juiste klik mekaar leren kennen en zien hoe ver we geraken zonder enige verplichtingen. Op een amusante en ontspannen manier.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10