Zoeken naar sport*

Uw zoekactie voor sport* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Xyz 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om een dezer met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Bij voorkeur tijdens de werkuren. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
SECRET LOVER 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN (VASTE) SECRET LOVER VOOR HAAR... ?
Hoi, als klasse koppel hebben jullie beslist om op zoek te gaan naar een (vaste) secret lover voor haar... Als man kan je er enorm van genieten dat JOU klasse dame zich ongeremd kan laten verwennen door haar (vaste) lover, soms samen met drie (hetero), maar ook geef je haar de vrijheid, stimulatie zelfs om samen met haar lover af te spreken, wel steeds met jou volle medeweten ! Ik denk niet alleen met mijn ... Graag zou ik jullie vast contact kunnen worden, geen gevlinder dus...! Graag zien jullie haar lover als een verrijking voor jullie relatie, en niet als een bedreiging daarvoor. Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd (attest ok),sportief en kan me beroepshalve (vertegenwoordiger) zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag ... Zijn er voldoende raakvlakken voor jullie, dan lees ik jullie graag. Grtjs Haar (vaste) Lover xxx  
Nick 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Daten
Groot geschapen sportieve man zoekt kan ontvangen en verplaatsen. Op zoek naar een spannend geile date. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informatie.  

Daten
Merthakan 31 jaar Limburg - Borgloon
Ontspannen
Hey ik ben sportieve man 30j ik zoek koppel max 40j enkel turkse of marokanse  
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile knappe jonge koppels/vrouw heeft zin in geile cuckold/trio date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw.Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Welke zeer geile knappe jonge koppels/vrouw heeft zin in geile cuckold/trio date.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10