Zoeken naar sport*

Uw zoekactie voor sport* leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Wouter 39 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gezocht: bazige dame die weet wat ze wil!
Tegen beter weten in ga ik het toch proberen: zijn hier vrouwen die weten wat ze willen? Ik zoek contact met een leuke vrouw die liever zelf het voortouw neemt. Normaal wordt er naar mij gekeken om alle beslissingen te nemen en ik zoek iemand waarbij ik dat kan loslaten. Iemand die kiest wat er gebeurd, hoe en wanneer… iemand bazig en natuurlijk een beetje kinky… in zo’n setting zou veel mogelijk zijn… ikzelf ben sportief met mooi gereedschap. Tot snel!  
27 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme scheerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
27 dagen
Kobe 41 jaar Antwerpen - Mol
Naakte poetshulp/tuinhuis voor v of koppel
Ik ben een 41-jarige sportieve en slanke man uit Mol. Ik ben op zoek naar een leuke dame of koppel waar ik naakt het huishouden en/of tuinklusseb mag doen. Ik heb ervaring met strijken, wassen, afwassen, tuinonderhoud... U blijft rustig in de zetel zitten, terwijl uw klusjes gedaan worden. Heeft u interesse?  
30 dagen
normal43 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
single klasse man zoekt idem dito dame
44j/185/79/17, single, klasse, 'normaal' leven, discreet, sportief. Zou graag kennismaken met idem dito dame uit regio of wvl voor leuke latrelatie met zowel gewone dates als softbdsm getinte dates. Liefst iemand die houdt van gastronomie, natuur, wijn, babbel, ontspanning... Geen gefake, geen gedoe. Kennismaken op het gemak en dan zien we wel...  
30 dagen
peter 67 jaar Antwerpen - Mechelen
golden shower
Ik ben een verzorgde, slanke, sportieve man uit het Mechelse. m82,77kg,717 cm, niet-roker. Ik zoek verzorgde, slanke mensen ( man/vrouw/koppel) die mij een uitgebreide golden shower willen geven. Ik kan ontvangen en heb een leuke en ruime inloopdouche.  
  1   2   3   4