Zoeken naar sportief

Uw zoekactie voor sportief leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Maxim 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Slanke, sportieve of magere Milf, trio, cuckold, 18+ veel kan
- Jij kan overdag ontvangen tussen 6u tem 17u. - Jij woont binnen een straal van 35 km rond Gent om mij te ontvangen. - Jij bent slank, sportief of mager. Leeftijd, klein of groot maakt niet zo veel voor me uit. Mail me graag met een foto mee in bijlage... Ik ben een mooie, lekkere, knappe, sportieve en plezante bi man. 1,78m groot, niet roker, geen bril -baard of snor, hygiënisch, respectvol, casual, sociaal en onderaan netjes geschoren. Voor veel in. Anaal, squirt en pijpen of meer... Geen mannen alleen. Milf, trio, cuckold kan wel,...  

	Slanke, sportieve of magere Milf, trio, cuckold, 18+ veel kan
Philip 39 jaar Limburg - HASSELT
DL (39) zoekt vrouw om samen een fijne tijd mee te beleven
Ik zoek een vrouw die samen met mij wil genieten in een pamper (luier). Ik ben heel zorgzaam, vriendelijk, beleefd en respectvol en heel open over mijn fetish. Pampers zijn belangrijk voor mij als beleving maar ik ben heel open-minded dus ik sta voor alles open. Als we elkaar ontmoeten en het klikt, super! Indien niet, dan hebben we het tenminste geprobeerd. Verder ben ik sportief, hou ik van eten en drinken kortom, een levensgenieter! Dus als je een pamper (luier) dragen niet erg vind, dan hoor ik graag van jou!  

DL (39) zoekt vrouw om samen een fijne tijd mee te beleven
Bram 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470352573
lLeuke date
Hey! Ook op zoek hier naar wat leuke momenten? Stuur me dan een berichtje en wie weet spreken we af. Even over mezelf: Ik ben 26jaar, verzorgd en discreet. Ik ben 1.68 groot, sportief gebouwd en goed geschapen. Ik zoek via hier een leuke dame met wie het klikt om samen te genieten van een leuke avond voor 1 of meerdere keren. Kunnen samen genieten van een uitgebreid voorspel en meer. Stuur me gerust via whatsapp of mail en dan kunnen we kennismaken. Tot snel  

lLeuke date
Mister 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Behaard
Met dit berichtje zoek ik een leuke vrouw wie het net zoals ik erg sexy vind om intiem goed behaard te zijn, into sexy lingerie is en uiteraard graag wil kennismaken… Ik ben er 47, 1m92, single en sportief gebouwd. Leeftijd is niet zo belangrijk maar een click des te meer ;-) Laat maar wat van je horen, ik ben mobiel dus afstanden vallen te overbruggen. Gr M  

Behaard
jeroen 51 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
zoek 1 lieve dame
Hey, ik ben een verzorgde, iets rijpe man die wat aandacht zoekt van een lieve en verzorgde dame. Samen leuke dingen doen (wandelen, terrasje, sauna, bioscoop, uit eten, uitstapje ...) en van elkaar genieten. Alles respectvol, oprecht en discreet. Ik sta open voor een leuke babbel, genegenheid en vrouwvriendelijke intimiteit. Het liefst spreek ik af in het weekend. Dit is geen fake. En ik verwacht ook geen fake. Let wel, verwacht geen fotomodel. Ik ben kaal(geschoren), gemiddeld figuur, wel sportief, zeer verzorgd, oprecht, minnaarstype en een gever.  
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR EEN (RIJPERE) KLASSE DAME...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Ben 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Massage
Hoi, zeldzaam dagje verlof... Ik ben een selfmade man 41jr, 1m78, 66kg. Is er een vrouw die heerlijke massage met dat ietsje meer wil krijgen? Rollenspel kan. Bij u thuis of bij mij. Ben erg verzorgd, sportief lichaam en met niveau. Heb uitgesproken voorkeur vrouw met natuurlijke rondingen. Regio Oudenaarde - Zottegem - Brakel. Benieuwd, stuur me dan gerust berichtje met beschrijving van jezelf en wat je zoekt!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10