Zoeken naar sportieve

Uw zoekactie voor sportieve leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ronald 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Oma's vriendje
Hallo, deze slanke sportieve veertiger koestert een verlangen naar een stijlvolle dame met ruim wat lentes meer om respectvol te genieten. Mijn voorkeur gaat naar een zestiger-zeventiger dame slank tot maatje meer met glad poesje en graag voor meermaals wanneer het klikt :) Ik rook niet, vrij van tatoos/piercings en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Naast erotiek wandel en fiets ik graag door de natuur, wie weet voor een verkennend afspraakje..... :) Enig niveau aub.  

Oma's vriendje
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper
We zien wel .
Hallo dames Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
thijs 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sportieve student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

sportieve student zoekt avontuur
Jan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi. Klassevolle en verzorgde man van 30j.1.85cm zoekt spontane dame(18-40j.)dames met mooie vormen of ietsje voller weten mij zeker te boeien.Mijn interesses liggen zeer ruim en ik kan over veel meepraten. Ik zoek dus ook een dame met de nodige inhoud. Wat heb ik te bieden.? Ik ben sportief, verzorgd, luistend oor, tikkeltje humor en ik hou van de kleine dingen. Bij de juiste klik mekaar leren kennen en zien hoe ver we geraken zonder enige verplichtingen. Op een amusante en ontspannen manier.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
SecretMister 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
Sander 48 jaar Antwerpen - Brecht
(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
Leuke NL man zoekt een heerlijke ontdekking in Vlaanderen! Deze slanke sportieve gozer (wel opgeleid en met een aardige portie humor) is op zoek naar een een leuke Belgische dame om samen mooie erotische momenten te beleven. Elkaar ontdekken waarbij jij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd. Let wel op. Ik merk dat mijn respons met enige regelmaat in de SPAM belandt  

(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
lvr 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
lover zoekt
Sportieve fitte man, eind 30. Zit al zo lang met een kink voor seks met een dame ouder dan mezelf en wil daar nu eindelijk eens werk van maken. Dus ben je ouder dan 40, shoot! Afstand geen probleem, graag wel iemand stijlvol en fit als mezelf, die opgewekt in het leven staat. In ruil krijg je een attente en discrete lover, voor 1x of meermaals. Ik respecteer jouw privacy en je wensen maar weet evenzeer goed wat ik wil.  
Mike 43 jaar Limburg - Diepenbeek
Ben jij die speciale lady
Hey jij ;-) Ben een knappe sportieve man van 43j 1m78,70kg met blauwe ogen.zeer verzorgd,intiem geschoren,met lang uithoudingsvermogen .Lekker dominant .Opzoek naar een erotische spannende date met spontane vrouw...kan verplaatsen of ontvangen.Je kan zeker rekenen op volledige discretie, persoonlijke hygiene en wederzijds respect. Indien interesse hoor ik het graag ;-) Aub geen reactie van koppels of mannen Mijn KIK= 69Rxxx mocht je via dit kanaal kennis willen maken X  

Ben jij die speciale lady
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
langdurig gelikt worden
Ik ben een mooie slanke, sportieve man. En ik vind het heerlijk om een mooie vrouw langdurig te mogen likken en op die manier naar de zevende hemel te mogen brengen. Ikhoor graag van u, indien interesse  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke geile (gebonden)dame/meisje heeft vandaag zin in zeer discrete date.
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke geile (gebonden)dame/meisje heeft vandaag zin in zeer discrete date.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10