Zoeken naar staan

Uw zoekactie voor staan leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Eric 31 jaar Antwerpen - Lier
Lekkere sex beleven..?
Jij ligt languit naakt op je buik op het bed. Ik masseer zacht je voetjes,rug en daarna draai jij je om zodat ik jou intieme delen extra aandacht kan geven. Ik lik je tepels en zuig eraan tot ze lekker stijf staan. Wat ik daarna doe mag jij aanvullen...ik ben een goeduitziende sportieve man,beschikbaar voor jou genot wanneer je tijd en zin hebt ..Tot gauw?  
27 dagen
Pieter 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Onzeker, nog maagd, vaginisme? Werk aan je zelfvertrouwen!
Ik ben avontuurlijk en openminded, spontaan en een goede luisteraar. Ben heel erg geinteresseerd in mensen en hun verhalen en zo kwam ik op het idee onzekere vrouwen te helpen zelfvertrouwen te winnen, ervaring op te doen met seksualiteit en zo sterker in hun schoenen te staan, te durven genieten van zichzelf en anderen. Voel je dat je hier nood aan hebt? Ben je onzeker door een gebrek aan ervaring, heb je vaginisme en lukt penetratie niet, ben je bang om de stap te zetten? Contacteer me dan eens vrijblijvend, stel jezelf voor en we leren elkaar al even via mail of chat kennen. Alles is mogelijk, maar we moeten samen bespreken wat de beste aanpak voor jou is. In ieder geval zal het er heel relaxt aan toe gaan en zal het spannend zijn om de eerste stap te zetten - voor allebei! Voor vrouwen tot 30 jaar oud. Afspraak mogelijk overal in Belgie en Nederland, als uit onze e-mail kennismaking blijkt dat het klikt en dat jij er ook klaar voor bent.  
28 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
sportievegast 34 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
29 dagen
Dimi 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gezellig koppel
Gezellig koppel gezocht voor een vrouw gerichte trio of cuckold. Respect en hygiëne staan voorop. Veel is bespreekbaar. Zelf ben ik een verzorgde single man.  
30 dagen
Knuffeltje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8