Zoeken naar staan

Uw zoekactie voor staan leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Jorne 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geile bi
Iemand die vrij is vandaag om te genieten van een leuke ontdekkende vrijpartij. Elkaar wat teasen en dan stapje per stapje tot een hoogtepunt komen. Pijpen rimmen vingeren neuken staan op mijn lijstje. Heeft iemand zin hierin.  
10 dagen
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Heb zin in seks. Kan ontvangen. Open voor voorstellen.
1m85 90kg niet onknap. Heb baard staan, maar kan me scheren. Sta open voor pijpen en neuken. Reactie met volledige stats en je wensen.  
10 dagen
J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 20 ŕ 25 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” moeten botvieren  
11 dagen
Groot 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Zoek zalige pijper
Wie o wie komt mij straks om 21u, hier bij mij, een zalige pijpbeurt geven. Liefst slik je alles door. Je hebt een mooi voorkomen, glad geschoren, heen stoppeltjes......weet hoe te pijpen. Eventueel open staan op ook geneukt te worden. Ikzelf lekker bij van 42j, sportief, mooi, 187-89, lekker, mooi en groot voorzien met 19*5. 21u, dus niet 20u of 22u, 21u! Hier bij mij, dus niet bij u! Ben benieuwd.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
hey, we zijn een koppel, gelukkig en reeds lang samen, in een open relatie. We hebben af en toe goesting om eens met een derde kerel iets uit te proberen. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke, sportieve, knappe gasten (jonger dan 45j), met een zeker niveau ook, die door het leven gaan als respectabele hetero/papa, maar wel af en toe zin hebben in iets anders, iets discreets en speels, met andere mannen. Wij staan voor veel dingen open, als het maar fijn is voor alle drie. Pijpen, neuken, rukken, ...Wij kunnen ontvangen bij ons thuis. Als de stap te groot is kan de kennismaking ook eerst met één van ons beiden zijn, bijv op wat porno. Zoek je eens iets anders, iets geraffineerd, en met niveau, dan zal het wellicht klikken met ons! Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt met een foto erbij. Wij leggen de laat eerder hoog, we hebben zin in een kwalitatieve vriendschap met een toffe gast.  

Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

Gloryhole suck
12 dagen
Carole 45 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Slanke lieve zus
De juiste maten, looks, en klasse, zoek ik voor in de vooravond een deftige heer, waarbij ontspanning en respect en discretie centraal staan. Kiss x  
Koppel 37 &42 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Koppel zoekt vaste playmate
Hoi iedereen, Wij zijn open gaykoppel van 37j en 42j en op zoek nr vaste bi, straight, gay playmate. Wij zijn discreet, hygiënisch en getest en staan op safe X. Graag hadden we hier een leuke playmate gevonden voor massage, fun, play, …. Wij kunnen zowel ontvangen als verplaatsen en wonen in het Waasland (Sinaai- St Niklaas). Onze stats M1: m80 79kg vers top M2: m76 69kg top Zegt deze adv jou iets reageer dan snel! Sowieso is er wel een ‘agerange’ 18-45 en bij voorkeur sporty of gemiddeld gebouwd. Interesse? Graag reactie met face en bodypic en jouw stats! Gts C&P  

Koppel zoekt vaste playmate
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
Waar zitten jullie geile dominanten oudere mannen die thuis van jullie zaad verlost willen worden? Ik ben 57 182 82 en onderdanig. Ik kom je gewillig dienen en jouw lusten staan voorop. Mijn mondje en kontje zijn van u, de billen mogen zeker getuchtigd worden om te tonen dat u de baas bent. Wie spreekt snel af en krijgt mij discreet op bezoek om zijn ballen te ledigen?  

waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
13 dagen
william 57 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Softdate met gelijkgestemde: masturberen, kijken, betasten
Hier een verzorgde, getrouwde, zeer discrete vijftiger van goed sociaal niveau, zonder bi-ervaring. Ik zoek een gelijkgestemde voor een veilige softdate waar hygiëne en absolute discretie voorop staan: samen naakt, kijken en doen. Liefst ook iemand in een hetero-relatie die fantaseert over ook iets (veiligs) anders. Geen zwaarlijvige mensen; hogere opleiding is een pluspunt. Omdat het ook op het persoonlijke vlak een beetje mag klikken (en fake uit te sluiten), zou ik na mail graag contact leggen via videochat van Google Meet, zonder direct al te persoonlijke contactgegevens prijs te geven. Als het klikt, kan een volgende stap. Doe geen moeite als je dat niet wil.  
  1   2   3   4   5   6