Zoeken naar ste*

Uw zoekactie voor ste* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 30 jaar Limburg - Peer
Dit weekend
Welke nette verzorgde heer wil dit weekend heerlijk genieten? Ikzelf 30j, 1m80, 90kg 18x5 bi versa. Into : wederzijds rukken, wederzijds pijpen, neuken en of geneukt worden. Indien er een klik is kan er indien gewenst ook gekust worden. Jijzelf verzorgd voorkomen en respectvol. Leeftijd is van minder belang. Indien interesse gelieve te reageren met foto en korte beschrijving wat je van een date verwacht. Ikzelf verplaats, discretie geboden.  

Dit weekend
Steven 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst softdate vrijdagavond 19u
ik kan om 19u ontvangen? ik ben gehuwd en zoek dus discreet. ik hou enorm van tongen en knuffelen strelen en rukken. Iemand zin en vrij ik ben 45-174-66 wie ook zin in een toffe date  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie zin vanmiddag ,doe maar voorstel discreet en proper  
kloppende harde 41 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
sexcinema baarle nassau
mmm sta weer geil! en ga vanmiddag weer lekker met mijn harde lul spelen in de cinema van baarle hertog. Vorige keer was er lekker veel actie! Hoop op meer van hetzelfde! Laat mijn dikke harde lul graag gebruiken maar speel ook graag met ander speelgoed terwijl er mensen op staan te geilen! Heb zelf een stevige lul en hoop om opnieuw enkele andere stevige exemplaren te kunnen voelen. Ik ag er zijn tegen de middag! Jij ook geil? Geef een seintje als je afkomt dan kan ik nu al beginnen fantaseren!  
Dave versa 51 jaar Antwerpen - Puurs
Bi versa zkt date
Bi 51j zkt date op zaterdag vanaf 07.15u (ochtend) welke kerel of stel wil me ontvangen. bij elke date hygiëne en discretie verzekerd. graag omgeving Klein-Brabant of Temse. Ik hou van ongeremde sex pijpen cum tongen trio enz. jij ontv?  
Gee 56 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Mijn kontje neuken met xl
Wie komt dit kontje stevig diep neuken safe man 56j  

Mijn kontje neuken met xl
Jim 33 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Wie zin?
Ik ben op snelwegparking in groot bijgaarden. Wie zin? Doe een voorstel....  
Stef 61 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie mag ik pijpen
wil graag iemand afpijpen, liefst geschoren/getrimd en verzorgd. Kan ontvangen  
Neukhol 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijke teef
Hey gasten, ik gebruik mijn bi maat als echte teef en zoek extra hengsten die die teef samen met mij eens stevig aanpakken. Hou jij van no nonsens doorstoten en wil je die teef ook eens stevig hard nemen, no limits en no mercy? Laat dan maar weten wat je wensen zijn en dan maken we er een geile sessie van. ik: 40 190 86 teef: 36 185 77  

Mannelijke teef
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10